چهارشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۵
ضرورت ایجاد پایگاه اطلاعاتی ناشران مسلمان

یک ناشر کنیایی با اشاره به اثرات برپايي اجلاس ناشران جهان اسلام گفت: اين اجلاس فرصت مناسبی برای ملاقات ناشران کشورهای مختلف با یکدیگر و به اشتراک‌گذاشتن ایده‌ها و افکار جدید در حوزه نشر است. به همين دليل ايجاد پایگاه اطلاعاتی از ناشران مسلمان، ضروري است.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، نازنین کریم در گفت‌وگو با ستاد خبری اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام گفت: با شرکت در این اجلاس و نشست‌های تخصصی آن می‌توانیم مشکلات حوزه نشر در جهان اسلام را طرح کنيم و به راه‌حل‌های مشترکی دست یابیم.

وی ادامه داد: ناشران جهان اسلام کتاب‌های غنی و اثرگذاری منتشر می‌کنند ولی باید برای ارايه کتاب‌هاي خود نیز راهکارهایی بیاندیشند.

این ناشر کنیایی درباره وضعیت نشر در این کشور گفت: صنعت نشر در کنیا صنعت بسیار بزرگی است، زيرا بسیاری از کتاب‌های درسی و آموزشي تحت نظارت دولت که از همه نظر از اين صنعت حمایت مي‌كند، منتشر مي‌شوند.

به گفته وي، کتاب‌های دینی و مذهبی بیشترین فروش را در این کشور دارند.

کریم از دبیرخانه اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام خواست تا نشست‌های تخصصی در حوزه نشر را در کشورهای مختلف برگزار کرده و يك تاریخ ثابت سالانه را براي برپایی نشست‌های سالیانه تعیین کند.

وی افزود: یکی از اقدامات ضروری که دبیرخانه این اجلاس می‌تواند متولی آن باشد، ایجاد یک پایگاه اطلاعاتی از ناشران مسلمان است تا از این طریق همه ناشران اسلامی آثار جدید نشر خود را در این پایگاه معرفی و به دیگران اعلام کنند.

كريم تصريح كرد: از سوي ديگر لازم است برای پیشبرد اهداف متعالی این اجلاس، در کنار برگزاری نشست‌های تخصصی، شبکه‌های اجتماعی ناشران مسلمان نیز فعال شده و در فضای مجازی به بحث و تبادل نظر در خصوص چالش‌ها و موفقیت‌های نشر در جهان اسلام بپردازند.

دومین اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام روزهای 21 و 22 آبان‌ماه امسال با حضور ناشران مسلمان بیش از 40 کشور دنیا در تهران برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط