كتاب «در خانه علما» نوشته بيژن شهرامي از سوي موسسه بوستان كتاب منتشر و روانه بازار نشر شد.-
در داستاني از كتاب با عنوان «خوش خطي» ميخوانيم: «آيتالله سيد مرتضي نجومي كه در زمينه خوشنويسي به عنوان چهره ماندگار كشور انتخاب شده است، از آموزش آن به ديگران، مخصوصا جوانترها دريغ نميورزد. چنان كه اجازه داده بعدازظهرهاي دوشنبه با بچههاي محل خدمتشان برسيم و خطمان را خوب كنيم.
كلاس آقا صلواتي است و ايشان با شركتكنندگان مهربان است. مثلا همين ديروز ميفرمود: "جمعي نزد شخصي رفتند كه براي مردم نامه مينوشت! از او خواستند نامهاي بنويسد، اما او گفت: نميتوانم!"
پرسيدند: چرا!
گفت: چون پايم درد ميكند!
با تعجب پرسيدند: نوشتن چه ربطي به پا دارد؟!
گفت: آن قدر خطم بد است كه خودم هم بايد بروم و نامه را بخوانم و چون امروز پايم درد ميكند، نميتوانم نامه بنويسم!
همه بچهها ميخندند، آقا هم همينطور.»
در داستاني ديگر و با عنوان «چرا الآن؟» به خاطرهاي از علامه و فيلسوف شرق، حضرت آيتالله محمدتقي جعفري پرداخته و مينويسد: «ساعت كمي از ده صبح گذشته كه به همراه پدرم به خانه حاج آقا آمدهايم. آقا به گفته فرزندش، دارد نماز ميخواند. لذا منتظر مينيشينيم تا به اتاق كارش بيايد. با خودم ميگويم: الآن كه وقت نماز نيست. پس آقا دارند چه نمازي ميخوانند؟!
همين پرسش را از پدرم ميپرسم. پدرم لبخندي ميزند و ميگويد: گمان ميكنم آقا با پرسش سختي روبهرو شده است، چرا كه هر وقت چنين ميشود، دو ركعت نماز ميخواند و از خدا ميخواهد او را در يافتن پاسخ ياري دهد. درست مثل دانشمند بزرگ و مسلمان ايراني، ابوعليسينا، كه هر وقت به مساله دشواري ميرسيد به نماز ميايستاد.»
اين اثر، 55 داستان از مراتب اخلاقي و عرفاني زندگي علماي بزرگ اسلامي را دربر ميگيرد.
چاپ نخست كتاب «در خانه علما» با شمارگان 1500 نسخه، 80 صفحه و بهاي 14000 ريال راهي بازار نشر شده است.
نظر شما