به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، وی افزود: کتاب اساس و بنیان فرهنگ و همواره عامل بالندگی آن بوده و با وجود پیشرفت تکنولوژی و ظهور ابزار جدید از اهمیت کتاب کاسته نشده و هیچ ابزار دیگری جایگزین آن نخواهد شد.
امام جمعه تبریز بر لزوم انتشار کتابهای مفید در جامعه تاکید کرد و افزود: کتاب غذای روح است و باید برای بلوغ فکری و فرهنگی در جامعه زمینه دسترسی به مطالب مفید، باارزش، جامع و کامل فراهم شود.
وی افزود: عرضه کتابهای ارزشمند آثار مثبت فراوانی را در پی داشته و موجب برانگیخته شدن ذوق و شور مطالعه در جامعه میشود.
آیتالله مجتهدشبستری با اشاره به تاثیر برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز در ترویج و اشاعه فرهنگ و علم در سطح جامعه گفت: نمایشگاه کتاب از عوامل تشویق برای تولید کتاب بوده و مورد استقبال اقشار مختلف مردم قرار میگیرد.
وی افزود: با توجه به حضور اصحاب فرهنگ، علم و مذهب باید قداست نمایشگاه کتاب حفظ شده و شئونات اسلامی بیش از پیش در این فضای فرهنگی رعایت شود.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، عرضه کتاب با قیمتهای مناسب را راهکار دیگری برای استقبال بیشتر مردم از نمایشگاههای کتاب عنوان کرد.
وی نقش رسانه ها را در ترویج و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی مهم برشمرد و گفت: رسانهها باید زمینه معرفی کتابهای خوب را فراهم کرده و کتاب را به عنوان ماندگارترین عنصر فرهنگی به جامعه بشناسانند.
شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۴
نظر شما