عمرانی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: یکی از مجموعه شعرهای آماده انتشارم گزیدهای از شعرهای عاشورایی است که در دفتری با عنوان «صلاة ظهر عاشورا» تا محرم امسال به چاپ میرسد.
وی در ادامه توضیح داد: شعرهای این مجموعه در قالبهایی چون قطعه، مثنوی، غزل، ترکیببند و ترجیعبند سروده شدهاند و بیشتر نگاهی حماسی و تاریخی به واقعه عاشورا در این اشعار مدنظر من بوده است و کمتر به ذکر مصیبت یا نوحهسرایی پرداختهام.
این شاعر درباره دومین دفتر شعر آماده انتشار خود گفت: «غمزه غزل» عنوان دفتر دیگری است که مراحل چاپ را طی میکند. این مجموعه گزیدهای از غزلهای مرا شامل میشود.
وی ادامه داد: این غزلها از میان سرودههایم از سال 1350 تا 1390 انتخاب شدهاند و پیرامون موضوعات مختلفی چون مسائل دینی و آیینی، عاطفی، عرفانی و اجتماعی سروده شدهاند.
عمرانی افزود: ناشران این دو مجموعه هنوز نهایی نشدهاند اما احتمال دارد از سوي انتشارات هزاره ققنوس یا تجلی مهر به چاپ برسند.
وی درباره مجموعه کامل سرودههایش اظهار كرد: مجموعه کامل سرودههایم در دفتری با حجم حدود 470 صفحه به زودی توسط نشر تکا منتشر میشود.
این شاعر در پایان یادآور شد: این مجموعه با عنوان «سوسن و ماهور» دربرگیرنده حدود 9 مجموعه شعر است که تاکنون منتشر کردهام.
غلامحسین عمرانی متولد 1332 و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین است.
«بارانهای موسمی»(1358)، «جگن در باتلاق»(1360)، «غزل، خاک، خاطره»(1369)، «دلتنگیهای غروب»(1372)، «حرف دلم شبیه غزلهای حافظ است»(1388)، «صلت کدام قصیدهای ای غزل»(1372)، «گزیده ادبیات معاصر»(شماره 16)، «هرگز نمیر مادر»(1390) و «به روایت ققنوس»(1390) عنوان مجموعههای منتشر شده این شاعرند.
دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۹
نظر شما