كربلاپژوه عراقي كه كتابي درباره سفرهاي خود با عنوان «رحلات الي الايران» را در دست نشر دارد و تاكنون بيش از 50 عنوان از آثارش به چاپ رسيدهاند، بزرگترين عنصر موفقيت در حوزه نويسندگي را مطالعه فراوان در تمامي عرصهها نام برد.\
مولف كتاب «مخطوطات كربلا» افزود: در سفرنامه «رحلات الي الايران» مجموعهاي از خاطرات شخصيام را از مسافرتهاي متعدد به شهرهاي گوناگون ايران بازگو كردهام. خوانندگان با مطالعه اين اثر، با خاطرات من از سفر به مشهد مقدس، كتابخانه مجلس شوراي اسلامي، كتابخانه و موزه ملك و ... آشنا ميشوند.
وي با اشاره به اين كه موسوعهاي درباره كربلا در هشت جلد به رشته تحرير درآورده است، گفت: تاكنون سه جلد از اين مجموعه به زبان عربي منتشر شدهاند.
اين نويسنده عراقي 75 ساله گفت: همچنين كتابي از خاطرات كودكي و مراحل گوناگون زندگيام كه بيشتر در قالب زندگينامه است، در حدود 600 صفحه نوشتهام. در اين كتاب خاطراتي را از دورترين زمانهايي كه در ذهن دارم؛ يعني زماني كه براي نخستين بار در صحن حرم سيدالشهداء(ع) بازي ميكردم، تاليف كردم. خاطرات زمان قبل از ورود به مدرسه كه نزد شيخي، ادب و رياضي را فرا گرفتم تا وقايع زمان كنوني زندگيام، در اين اثر جريان دارند. اين كتاب هنوز منتشر نشده است.
دكتر آل طعمه با اشاره به اين كه حدود 60 عنوان از كتابهاي او منتشر شدهاند، گفت: همچنان 40 كتاب ديگر در حوزههاي گوناگون به ويژه درباره شهر كربلا نوشتهام كه هنوز به چاپ نرسيدهاند و به حمايتهاي مالي افراد علاقهمند به اين حوزه نيازمندم.
دكتر «سيدهادي سلمان آل طعمه» كتابخانهاي شخصي در خانهاش در شهر كربلا دارد كه در آن حدود 6000 عنوان كتاب به زبان عربي و فارسي به چشم ميخورند. سفرنامه ناصرالدين شاه، سفرنامه اديبالملك، سفرنامه ناصر خسرو، ديوان اشعار حافظ، سعدي و خيام از جمله آثار زبان فارسياند كه در كتابخانه اين نويسنده جاي دارند. او علاوه بر مطالعه كتابهاي فارسي به دليل علاقه فراوان به فرهنگ و ادب اين سرزمين، اشعار فراواني از شعراي سنتي و جديد ايران را از بر(حفظ) كرده است.
نظر شما