خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)- تغييرات در بدنه يك ساختار اداري و در ردههاي بالاتر مديريتي همواره اتفاقي طبيعي است و همه كساني كه بر مسند مديريت نشستهاند، ميدانند كه بروز اين تغييرات اجتناب ناپذيرند.
در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، به رغم نزديك به يكسال از تغيير معاون امور فرهنگي اين وزارتخانه، اكثر قريب به اتفاق مديران اين معاونت همچنان به فعاليت خود مشغولند.
بي ترديد، اكثر مديران - اعم از دولتي يا خصوصي - از هر شخص ديگري به مسايل حوزه مسووليتي خودنزديكترند و در صورتي كه حضور مديري را در زير مجموعه تحت امر، بر خلاف سياستها، سلايق و برنامههاي كلي خويش ببينند، طبيعي است كه از حق قانوني خود براي تغيير مديريت استفاده كنند.
نكته اينجاست كه اگر هر روز بخواهيم با انتشار خبري شخص مورد علاقه خود را بر اساس شايعهاي كه زاييده خيالمان است، مدير اداره كتاب، موسسه خانه كتاب، مشاور معاون امور فرهنگي و... معرفي كنيم، معنايش اين نيست كه خبري حرفه اي منتشر كردهايم. انتشار شايعه و پيگيري آن براي دريافت صحت يا كذب بودنش، البته بر عهده رسانه هاست، اما بايد ديد شايعه اساسا در دنياي رسانهاي چه معنايي دارد؟
آيا پيش از اين در رسانهاي حتي به شكل غير رسمي خبر تغيير مدير اداره كتاب شنيده شده بود كه بلافاصله در فكر تكذيب آن از سوي وزير ارشاد باشيم؟
نتيجه پيگيري خبرنگار ايبنا در اينباره و تماس با مديران ارشاد، تاكنون صبر و سكوت از سوي ايشان بوده است و هيچ واكنشي نسبت به انتشار اين شايعات از خود نشان ندادهاند.
به هر حال، حتي اگر تغييري هم در كار باشد، شكل حرفهاي فعاليت رسانهاي اين است كه به نقل از يك منبع منتشر شود و حدسها و آمال شخصي، به عنوان خبر در رسانه به انتشار نرسند چرا كه اگر دغدغه اي براي فرهنگ اين مرزوبوم داريم، زيان چنين خبرهايي، تنها سوء تاثير بر فعاليتهاي جاري حوزه فرهنگ خواهد بود.
دوشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۵۹
نظر شما