«صوفي و چراغ جادو» نام كتاب جديد «ابراهيم حسنبيگي» است دغدغههای نوجوانان برای رسیدن به آرزوهایشان، محور اصلي ماجراهاي اين كتاب است.
«ابراهيم حسنبيگي» در اين رمان به دغدغههاي نوجوانان براي رسيدن به آرزوهايشان ميپردازد.
گرچه در ابتدا، نام كتاب خواننده را به ياد چراغ جادوي علاءالدين مياندازد؛ اما چراغ جادو در اين كتاب، در واقع توانمندیهای پنهان نوجوانان است که از قوه به فعل در میآید: «اسم آخرین اسبم قرقی بود؛ اسبی کاملاً سیاه و از نژاد آخال تکه. با آن هم توی مسابقهی سرعت، مقام میآوردم، هم [در] مسابقهی مسافت که دو هزار متر بود. هرگز از نفس نمیافتاد. وقتی پشتش مینشستم، برای باز شدن در باکس بیتابی میکرد. سُم بر زمین میکوبید و گردنش را بالا و پایین میکرد. بیشتر از من عاشق مسابقه و برنده شدن بود. غیرت و تعصب عجیبی داشت. خیلیها روی قرقی شرطبندی میکردند. سنش آنقدر کم بود که اگر زنده میماند میتوانست در چندین مسابقهي دیگر هم شرکت کند.»
اما همه چيز هميشه آنطور كه ما ميخواهيم پيش نميرود... و «قرقي» بيمار ميشود.
شايد نوجوانان ِ داستان «صوفي و چراغ جادو» با بيمار شدن «قرقي» همهي اميد خود را از دست بدهند؛ شايد هم بتوانند با كمك «چراغ جادو» به هدفشان برسند. براي اينكه بدانيد چه كاري از دست اين نوجوانان برميآيد بايد «صوفي و چراغ جادو» را بخوانيد.
اين كتاب اثر «ابراهيم حسنبيگي» است و انتشارات كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان آن را با قيمت 2500 تومان منتشر كرده است.
«حسنبيگي» متولد سال 1336 و فارغالتحصيل رشتهي زبان و ادبيات فارسي است. او مدتي هم به عنوان كارشناس بخش داستان انتشارات مدرسه مشغول به كار بود.
او، هم براي نوجوانان و هو براي بزرگسالان مينويسد و از جملهي آثارش براي نوجوانان ميتوان از جشن گندم، مرواريد ري، عموجان عباس، اشكانه و غنچه بر قالي (يكي از 25 جلد كتاب برتر سال 2000 در جهان) اشاره كرد.
نظر شما