كتاب «تماشاخانههاي تهران از 1247 تا 1389» نوشته ناصر حبيبيان و محيا آقاحسيني در بازار كتابفروشيها عرضه شد.\
وي ادامه داد: تدوين كتاب ابتدا به صورت گزارش و تنها براي چند روز كاري امور سالنها و اجراي نمايش نهمين جشنواره بينالمللي تئاتر دانشگاهي به من پيشنهاد شد و قرار بر پژوهشي تاريخي و اين چنيني هم نبود؛ تنها آمار، ارقام، اندازه و نقشه چهار پنج سالن مورد استفاده جشنواره نهم براي اطلاع شركت كنندگان كافي بود، ولي اين ايده را گسترش دادم كه در نهايت منجر به تدوين «تماشاخانههاي تهران از 1247 تا 1389» شد.
حبيبيان افزود: در اين كتاب اوج و فرود تاريخ يك قرن و نيم تئاتر تهران از چگونگي دوام، كيفيت تماشاخانهها و هنرمندان فعال آن در دورههاي مختلف بررسي شده است.
وي كتاب را پژوهشي كاربردي دانست و گفت: در اين اثر ضعف و قوتها، ميزان وضعيت استاندارد و امكانات كنوني سالنها براي توليد تئاتر عنوان شده.
كتاب حاوي عناويني چون «تئاتر در تهران»، «نخستين آشناييها با تئاتر نوع اروپايي»، «تماشاخانهها»، «مكانهاي نمايش»، «تالارهاي دانشگاهي»، «تماشاخانههاي نمايشهاي تقليد»، «قوانين نمايش از ابتدا تا امروز»، «معماري و تئاتر» و «تالارها» است.
كتاب «تماشاخانههاي تهران از 1247 تا 1389» نوشته ناصر حبيبيان و محيا آقاحسيني در شمارگان 1100 نسخه و با قيمت 13500 تومان از سوي انتشارات افراز منتشر شده است. نقشه و تصاويري ضميه اين اثر است.
نظر شما