چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲
دستاورد نشست‌هاي تخصصي‌ نمايشگاه راهگشاست

مدير عامل انتشارات علمي و فرهنگي با اشاره به كاركردهاي مثبت نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران گفت: بسياري از موضوعاتي كه در نشست‌هاي جنبي‌ نمايشگاه مطرح مي‌شوند، دغدغه و چالش‌هاي اساسي صنعت نشر كشور است كه كارشناسان مي‌توانند با بررسي صحبت‌هاي سخنرانان راهكارهاي علمي را استنباط و استخراج كنند.

علي زارعي‌ نجفدري در حاشيه بازديد از بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: تعدد و تكثر موضوعاتي كه نمايشگاه امسال در دل خود جاي داده است و همچنين حضور علاقه‌مندان در اين نشست‌ها، نشانگر اهميت اين موضوعات براي مخاطبان است.

وي ادامه داد: برپايي نشست‌ها و كارگاه‌هاي تخصصي حوزه نشر يكي از نقاط قوت اين نمايشگاه است كه خوشبختانه امسال در مقايسه با سال‌هاي گذشته از تعدد بسيار خوبي برخوردار است.

زارعي‌نجفدري با بيان اينكه تبادل نظر كارشناسان و خبرگان حوزه نشر يكي ديگر از نقاط قوت نمايشگاه به شمار مي‌آيد، عنوان كرد: معتقدم نبايد به راحتي از كنار مباحثي كه در نشست‌ها مطرح مي‌شود عبور كرد، زيرا بسياري از موضوعات و چالش‌هاي نشر كشور از زبان دلسوزان اين حوزه بيان مي‌شود.

وي در بخش ديگر سخنان خود به جاي خالي غرفه آثار برگزيده ايراني در نمايشگاه امسال اشاره كرد و افزود:‌ مي‌توان غرفه‌اي را در نمايشگاه پيش‌بيني كرد كه در آن آثار برگزيده ناشران در حوزه‌هاي مختلف به نمايش گذاشته شود تا مخاطبان از نزديك با اين كتاب‌ها آشنا شوند.

مديرمسوول انتشارات علمي و فرهنگي، تصريح كرد: در اين ميان نمايشگاه كتاب تهران از نبود جايگاه مشخص و ثابت رنج مي‌برد و معتقدم متوليان فرهنگي كشور بايد هر چه زودتر براي اين نمايشگاه محل ثابتي را انتخاب كنند.

زارعي‌نجفدري با بيان اينكه بايد به تناسب فرهنگ غني ايراني، محلي براي اين نمايشگاه در نظر گرفته شود، گفت: اگر چه اكنون مصلاي امام خميني (ره) بهترين مكان برپايي نمايشگاه است، اما معتقدم بايد در اين زمينه تصميم جدي و موثري از سوي متوليان اتخاذ شود.

بيست و چهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران تا روز شنبه 24 ارديبهشت ماه جاري در مصلاي امام خميني (ره) برپاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط