آرمين به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) گفت: «حكايت پرواز روح» بازنويسي منطقالطير است. مجموعه داستاني نيز با نام «هفت داستان عرفاني و مذهبي» درباره برخي مشاهير مذهبي و عرفاني دارم كه به زودي از سوي نشر امرايي منتشر ميشود و احتمالا به نمايشگاه امسال كتاب راه مييابد.
وي در پاسخ به اين سوال كه اين داستانهاي عرفاني به لحاظ ساختار داستاني و زبان با چه رويكردي نوشته شدهاند، گفت: به اعتقاد من نسل جوان ما با متون قديم و درياچه غني ادبيات كلاسيك بيگانه شده. اين داستانها در واقع به منظور آشنايي و علاقمند شدن نسل جوان با اين متون و محتواي آنهاست.
اين داستاننويس با اشاره به انگيزههاي ديگرش درباره نگارش اين مجموعه گفت: دغدغه ديگرم از نوشتن اين مجموعه، زبان بود. زبان اين داستانها ساده است و در حقيقت پلي بين نظم و نثر قديم و جديد فارسي است كه مي تواند براي علاقمندان جالب باشد.
ستارهاي در مغرب(داستاني درباره مادر امام زمان«عج»)، رابعه، فضيل عياض، و داستانهايي از سعدي و عطار، از جمله بخشهاي مختلف اين مجموعه داستانند.
«كيمياگران نقش(چاپ دوم)، رمان «شباويز»(چاپ اول)، «شب و قلندر»(چاپ پنجم) و «اي كاش گل سرخ نبود»(چاپ پنجم) نيز از ديگر آثار آرمين است كه از سوي انتشارات سوره مهر منتشر و در بيستوچهارمين نمايشگاه كتاب عرضه ميشوند.
«گيله بانو» نيز تازهترين رمان اين هنرمند و نويسنده است كه هفته پاياني اسفند سال گذشته(89) از سوي نشر «علمي» به چاپ رسيد.
«منيژه آرمين» متولد تهران و كارشناس ارشد مشاوره تحصيلي از دانشگاه تربيت معلم، كارشناس روانشناسي از دانشكده ادبيات دانشگاه تهران و كارشناس ارشد مجسمهسازي از دانشگاه تهران است.
آرمین تاكنون بيش از ۵۰ نمايشگاه گروهی و انفرادي در داخل و خارج از كشور برگزار كرده و همچينين خالق بيش از يكصد اثر هنري سفال بوده است.
«آن روز كه عمه خورشيد مرد»، «اي كاش گل سرخ نبود»، «بوي خاك»، «برگزيده ادبيات معاصر» (داستان شانزدهم)، «شب و قلندر»، «كيمياگران نقش»، «راه رستگاري»، «لبه تيغ» و «راز لحظهها» از جمله آثار او به شمار ميروند.
یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۴
نظر شما