یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۵
نويسندگان معترض ليبي به سخن مي‌آيند

پنج نويسنده معترض و سرشناس بين‌المللي ليبي در سميناري در لندن درباره ادبيات و جامعه امروز ليبي سخنراني و گفتگو مي‌كنند./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از روزنامه سعودي، مجله ادبي بانيپال چهارشنبه هفته جاري (13 آوريل) ميزبان سميناري به نام «ادبيات ليبي» در لندن است. رمان‌هاي ناشناس نويسندگان ليبي، داستان كوتاه، زندگي ادبي در ليبي و گفتگوي آزاد درباره آزادي‌هاي مدني در اين كشور موضوع سمينار «ادبيات ليبي» است. 

4 تن از نويسندگان شركت‌كننده در سمينار قاضي قبلاوي، هشام مطر، قيومه بوكلب و محمد مصراتي، ساكن بريتانيا هستند و وفا البويسا ديگر نويسنده مهاجر اهل ليبي است كه در هلند زندگي مي‌كند.
 
ساموئل شمعون، نويسنده عراقي و سردبير مجله ادبي بانيپال ميزبان و مجري اين برنامه ادبي است. مجله بانيپال، رسانه‌اي درباره ادبيات مدرن عربي است كه در آخرين شماره‌اش بيش از 135 صفحه را به ترجمه و انتشار داستان‌هاي برگزيده‌اي از 5 نويسنده شركت‌كننده در سمينار و 12 تن از ديگر نويسندگان جوان ليبي در اروپا و آمريكا اختصاص داده است.
 
هشام مطر، نويسنده و روزنامه نگار جوان اهل ليبي است كه رمان «كشور مردان» او در سال 2006 به فهرست نامزدهاي جايزه بوكر بريتانيا راه يافته بود. او در روزنامه‌هاي گاردين، نيويورك تايمز، الشرق الاوسط و اينديپندنت به حرفه روزنامه‌نگاري پرداخته است. پدر او در سال 1979 (در سن 9 سالگي هشام) به علت اختلافات ريشه‌اي با رژيم قذافي به مصر و سپس بريتانيا مهاجرت كرد.
 
وفا البويسا ديگر نويسنده جوان اهل ليبي است كه رمان اولش، «گرسنگي چهره‌هايي ديگر دارد» به علت تبليغ عليه قذافي، نويسنده‌اش را مجبور به جلاي وطن كرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها