كتاب پژوهشي و مستند "انديمشك در جنگ ايران و عراق" كه به قلم مريم لطيفي و با حمايت موسسه فرهنگي ـ هنري طلوع غدير جنوب تدوين شده، تمامي وقايع رخداده در اين شهر از آغاز تا پايان جنگ تحميلي عراق علیه ایران را به تصوير كشيده است.\
وي خاطرنشان كرد: مريم لطيفي، اين اثر پژوهشي و مستند را در طول 4 سال و در قالب 15 فصل تدوين كرده است. در بخش ابتدايي كتاب "انديمشك در جنگ ايران و عراق" موقعيت جغرافيايي، نظامي، سياسي و اجتماعي اين شهر با تكيه بر نقشه تشريح شده و سپس، حملات ارتش متجاوز صدام به انديمشك نيز مورد بررسي قرار گرفتهاند.
مدير موسسه فرهنگي ـ هنري طلوع غدير جنوب يادآور شد: انديمشك، طولانيترين بمباران جنگ به مدت يك ساعت و چهلوپنج دقيقه را در روز چهارم آذر ماه سال 1365 تجربه كرده و ما براي ثبت و تدوين چنين حوادثي، علاوه بر مراجعه به مطبوعات و اسناد مكتوب جنگ، با شاهدان و فرماندهان سپاه و ارتش منطقه نيز گفتوگو كردهايم.
طيبي، شهر انديمشك را يكي از محوريترين شهرها در جبهه مياني جنگ دانست و گفت: اين موقعيت تا عمليات فتحالمبين، در شهر انديمشك وجود داشت. چون تمامي نيروها و تجهيزات در ايستگاه راهآهن انديمشك تحويل داده ميشدند. همچنين بزرگ ترين بيمارستان منطقه نيز در اين شهر قرار داشت و اولين ستاد پشتيباني جنگ نيز به همت جهادسازندگي انديمشك تاسيس شده بود.
وي در پايان تصريح كرد: تدوين كتاب "انديمشك در جنگ ايران و عراق" به اتمام رسيده، اما هنوز ناشر آن را انتخاب نكردهايم. چون ميخواهيم كه به بهترين صورت ممكن به چاپ برسد.
نظر شما