سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
-
مدیر انتشارات پویانما مطرح کرد:
نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتابهای چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
انتشارات پویانما امسال در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳، با یک عنوان جدید حضور خواهد داشت و قرار است از کتاب «نخستینه های چاپ ایران؛ کتابهای چاپ سربی دوره اول» به تألیف دکتر علی بوذری در نمایشگاه رونمایی و به بازار نشر عرضه خواهد شد.
-
استانها و نمایشگاه کتاب تهران- ۳۷
نمایشگاه کتاب تهران عرصه نمایش فرهنگ مکتوب است
آذربایجانغربی- نویسنده ارومیهای گفت: نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه فرهنگ مکتوب و مجمع عمومی همه مردم ایران است.
-
استانها و نمایشگاه کتاب تهران -۳
نمایشگاه کتاب تهران کارکردهای بیشتری نسبت به گذشته دارد
هرمزگان - رئیس دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس تهران گفت: علیرغم وجود فضای مجازی، نه تنها از ارزش و اهمیت نمایشگاه کتاب کاسته نشده، بلکه کارکردهای متفاوت بیشتری نیز پیدا کردهاست.
-
در آیین تجلیل از دستاندرکاران سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مطرح شد؛
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران آبروی نظام فرهنگی کشور است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را آبروی نظام فرهنگی کشور معرفی کرد و گفت: در نمایشگاه سیوچهارم، نگرانیها و دغدغههایی که هرکدام به تنهایی موضوع برگزاری نمایشگاه را تحتالشعاع قرار میدادند، کم نبود.
-
در گفتوگو با ایبنا عنوان شد؛
از مشهد تا تورنتو، از تورنتو تا بهشت
نویسنده کتاب «تور تورنتو» گفت: همان ابتدای کار تکلیف خودم را با سوژه مشخص کردم. با خودم گفتم که من قرار است داستان را از این دیدگاه بررسی کنم که این حادثه یک رخداد بود یا نه برخلاف آن.
-
مترجم تخصصی تاریخ و فلسفه هنر:
غنای زبانها بستگی به کارکرد آنها دارد
مجید پروانهپور مترجم تاریخ و فلسفه هنر گفت: غنای هر زبان بستگی به این دارد که چه کاری میخواهیم از آن بکشیم.
-
نقد کتاب «نقاشیهای توکل اسماعیلی»؛
چند پرسش درباره انتشار کتاب نقاشیهای یک مجسمهساز مشهور
کتاب «نقاشی های توکل اسماعیلی(مشاسماعیل)» نوشته زهرا شیخالحکمایی است. این کتاب که در قطع خشتی به چاپ رسیده، مجموعه نقاشیهای مشاسماعیل، هنرمند خودآموخته است.
-
مسئول واحد هنر و سرگرمی حوزه هنری کودک و نوجوان:
روزهای داغ «کتاببازی» در پیش است
مسئول واحد هنر و سرگرمی حوزه هنری کودک و نوجوان از برنامههای این واحد گفت: در نیمه دوم تیرماه قرار است سامانهای را برای «کتاببازی» توسعه دهیم تا تبدیل به یک پلتفرم جامع برای پویشهای کتاب مبتنی بر گیمیفیکیشن شود.
-
هویت بصری در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲؛
پیشنهاد؛ تعیین استاندارد حداقلی طراحی و نظارت بر زیبایی بصری غرفهها
فاطمه غفوریان پژوهشگر و استاد هنر چیدمان ایرانی در یادداشتی نظر خود را در مورد هویت بصری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ که سیام اردبیهشت به پایان رسید مطرح کرد.
-
هویت بصری در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲؛
سادگی، برگ همیشه برنده طراحی غرفه در نمایشگاه کتاب
معمولاً نشرهای کوچکتر با توجه به اینکه سهمشان از ابعاد غرفههای نمایشگاهی کمتر است به فکر غرفهسازی و طراحی محیطی خود نیستند. نشر مون اما از این دست ناشران نبود.
-
هویت بصری در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲
توجه به غرفهسازی، لازمه تعامل بهینه با مخاطب نمایشگاه
رضا گلپایگانی، طراح و معمار، در يادداشتی که در اختیار ایبنا قرار داده، توجه به غرفهسازی را ضرورت تعامل بهینه با مخاطب حاضر در نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرده است.
-
مدیر انتشارات قدیانی در گفتوگو با ایبنا؛
حضور کتابفروشان در نمایشگاه بیش از کتابفروش به نفع مخاطب بود
مدیر انتشارات قدیانی با اشاره به اجرای ایده خلاقانه برگزاری نمایشگاه مجازی در کنار نمایشگاه حضوری گفت: حضور کتابفروشان در این رویداد، فرصتی ایدهآل را برای دسترسی مخاطبان به کتابهای ناشران و نویسندگان در کل کشور فراهم کرده بود.
-
نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ با کودکان ایران؛
بگذارید بیشتر بخوانیم!
حالوهوای نمایشگاه کتاب آنقدر پر از سوژه است که فقط لازم است یک دوربین برداری و به سراغ مخاطبان بروی. ما هم در «ایبنا کودک» چنین کاری کردیم و در شرح وضعیتی که به دست آوردیم فهمیدیم کودکان ایران دوست دارند کتاب بخوانند؛ مستقل، زیاد و زودزود.
-
هادی خورشاهیان در گفتوگو با ایبنا:
در فرهنگ کتابخوانی پیشرفت کردهایم/ نوجوان امروز قدرت تحلیل و نقد کتاب چشمگیری دارد
هادی خورشاهیان، شاعر و نویسنده کودک و نوجوان ضمن اشاره به تغییر سلیقه مردم و پیگیری کتابهای جدیتر و تخصصیتر گفت: این برای من همیشه یک درس است که در حوزهام که شعر و داستان است جدیتر باشم و فکر نکنم جذب مخاطب عمومی یعنی اینکه باید سطح کارم را پایین بیاورم.
-
آینده تاریخنگاری از نگاه کارشناسان تاریخ/ 21
محسن روستایی: برای ساخت آینده باید گذشته را از طریق اسناد ملی رصد کنیم
محسن روستایی گفت: آینده زمانی شکل میگیرد که ما به گذشته کشورمان توجه کنیم. سند یعنی بوده، بودن و خواهد بود. آینده را گذشته میسازد. هر کشوری که میخواهد به توسعه ملی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی برسد باید اول گذشته را رصد کند، آسیبها را شناسایی کند. خطاهای گذشته را تکرار نکند تا بتواند حال و آینده را با عقلانیت بسازد.
-
سفیر ارمنستان در ایران به ایبنا مطرح کرد؛
جریان ترجمه و انتشار کتاب نویسندگان ایرانی در ارمنستان تقویت میشود
سفیر کشور ارمنستان روابط فرهنگی ایران و ارمنستان را رو به توسعه ارزیابی کرد و از تقویت جریان ترجمه کتاب نویسندگان ایرانی در این کشور خبر داد.
-
چالشهای تألیف در حوزه هنر - ۲۹
«پختهخواری» آفت تألیف کتاب در حوزه هنر
ایبنا در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ بهصورت تخصصی به چالشهای تألیف حوزه هنر پرداخت و ابعاد این مسئله را در گفتوگو با متخصصان این حوزه بررسی کرد. در این نوشته بخشی از نظرات کارشناسان دستهبندی و مرور شده است.
-
در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بررسی شد؛
کتابهای درباره مجاهدین بیشتر در زمینه اسنادی است/ سهم اندک خاطره و تاریخ شفاهی
نمایشگاه کتاب رویدادی خوبی است تا در آن به بررسی کتابهایی اهتمام شود که به موضوعات ویژهای میپردازند. در این گزارش نگاه کلی به کتابهایی است که درباره سازمان مجاهدین خلق نوشته شدند و در نمایشگاه در ویترین ناشران و کتابفروشان قرار داشت. هر چند این گزارش تنها به آثار موجود در نمایشگاه فیزیکی اختصاص دارد و به کتابهای نمایشگاه مجازی نمیپردازد.
-
با انتشار پیام در فضای مجازی؛
آمار مرسولههای توزیع شده نمایشگاه مجازی کتاب تهران اعلام شد
قائم مقام سیوچهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با انتشار پیام در فضای مجازی از آمار بستههای توزیع شده و در انتظار توزیع نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.
-
یک شاعر تاجیکستانی مطرح کرد؛
فراق بین ایران و تاجیکستان را شکستیم
یک شاعر تاجیکستانی با اشاره به اینکه فراق بین ایران و تاجیکستان شکسته شد، گفت: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و میهمان ویژه بودن تاجیکستان، نشانگر این دوستی دوباره است.
-
گفتوگوی ایبنا با گودرزرشتیانی، ایرانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران:
تاجیکستان در حوزه اطلسشناسی آثار ارزشمندی داشت/ افزایش کیفیت مطالعات ایرانشناسی
یک ایرانشناس و استاد تاریخ، دعوت از تاجیکستان را بهعنوان میهمان ویژه نمایشگاه کتاب 1402 گشایش فرهنگی در روابط ایران و تاجیکستان دانست که میتواند سرآغازی برای دیگر گشایشها در حوزههای دیگر باشد.
-
مروری بر کتابهایی درباره چین در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران؛
سیاست، اقتصاد و فرهنگ چین از نگاه محققان ایرانی/ از «قرن چینی» تا «جهان از نگاه چین»
مروری بر کتابهایی که درباره سیاست، اقتصاد، فرهنگ و اندیشه چین در سیوچهارمین نمایشگاه کتاب ارائه شده بود، حاکی از آن است که محققان ایرانی بیش از هر موضوعی به اقتصاد و توسعه چین توجه کردند و از این منظر چین را در پژوهشهای تالیف محور خود رصد کردند.
-
ایبنا گزارش میدهد؛
آزمون مشارکت کتابفروشیها در نمایشگاه کتاب؛ بحثبرانگیز اما رضایتبخش
نخستین حضور کتابفروشان در نمایشگاه کتاب تهران، با تحلیل و واکنشهای مختلفی از جنس رضایتمندی و مباحث ریشهای با تاکید بر نظارت بیشتر با هدف تکمیل این ایده برای ادوار بعدی نمایشگاه همراه است.
-
در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انجام شد؛
گفتوگو با چهرههای نامآشنای تاریخ در نمایشگاه 1402/ از شکنجههای ساواک تا سفر به ایران
چهرههایی نامآشنا در نمایشگاه کتاب تهران حضور داشتند که به گفتوگو با ایبنا نشستند و نقطه نظرات خود را درباره این رویداد بزرگ فرهنگی بیان کردند. در این گزارش نظر چندین تن از این صاحبنظران را مرور میکنیم.
-
مدیر انتشارات مهرستان در گفتوگو با ایبنا مطرح کرد؛
ترویج کتابخوانی از حمایت و خرید کتاب ناشران مهمتر است
مدیر انتشارات مهرستان، بر تمرکز حاکمیت بر ترویج کتابخوانی تأکید کرد و گفت: بحثهایی مانند حمایت از چاپ و خرید کتاب در بین ناشران مطرح است، اما به نظرم فراتر از این مباحث، حاکمیت باید بر ترویج کتابخوانی تمرکز کند.
-
مدیرعامل هلدینگ دادهورزی سداد بانک ملی ایران؛
شبکه پرداخت در 11 روز نمایشگاه کتاب پایدار بود/ نصب 70 کیلومتر کابل در مصلا
مدیرعامل و نایبرئیس هیات مدیره هلدینگ دادهورزی سداد بانک ملی ایران، به نصب 70 کیلومتر کابل، 4 کیلومتر فیبر در محل برگزاری نمایشگاه کتاب اشاره و بیان کرد: نمایشگاه کتاب 1402 ازنظر زیرساختی با ادوار گذشته تفاوت داشت و نتیجه این تفاوت، پایداری شبکه تا پایان نمایشگاه بود.
-
عکسهای برگزیده سیوچهارمین نمایشگاه کتاب تهران-3
سیوچهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «آینده خواندنی است» ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد. /عکاس:فاطمه عموزاد
-
کارشناس «بنیاد فرهنگی نور»:
هدف آذربایجان از شرکت در این نمایشگاه بالا بردن اطلاعات مذهبی مردم بود
کارشناس «بنیاد فرهنگی نور» گفت: هدف از شرکت در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، بالا بردن اطلاعات مذهبی مردم و ترویج تفکر اسلامی است.
-
فیلم
خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)در نمایشگاه کتاب تهران
از نخستین روز برگزاری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، تحریریه خبرگزاری کتاب ایران با استقرار در سالن ناشران عمومی به پوشش اخبار و برنامههای نمایشگاه و گفتوگو با اهالی نشر و کتاب پرداخت.
-
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
نمایشگاه کتاب متفاوتترین و باشکوهترین روزها را در تاریخ برگزاری این رویداد فرهنگی رقم زد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: سیوچهارمین نمایشگاه کتاب تهران با پایان شکوهمند خود و مجموع فروش بیش از ۴۰۱ میلیارد تومان متفاوتترین و باشکوهترین روزها را در تاریخ برگزاری بزرگترین رویداد فرهنگی منطقه و جهان اسلام را رقم زد.