چاپ نخست كتاب «خلق عظيم پيامبر اعظم(ص)؛ جلوههاي رحماني رسول رحمت» تاليف علي احمديخواه (كوهناني) از سوي انتشارات مسجد مقدس جمكران منتشر شد. اين تحقيق، به طور مستند و از قول همراهان، همسران، خادمان، اصحاب پيامبر اكرم(ص) و ديگر گزارشگران و شاهدان عيني، به معرفي حضرت محمد(ص) پرداخته است.\
بر اساس مطالب كتاب، در اصل نزاع ميان كفر و دين يا در بين مشتريان هر متاع، جاي قلم زدن اين قلم نيست؛ ولي نقش اين قلم در كيفيت اين نزاعها خواهد بود. هرنويسنده منصفي معتقد است كه بايد طرفداران هرديني، عدالت و انصاف و انسانيت را مراعات كنند و تهمتهاي ناجوانمردانه و نابخردانه به رقيب نزنند. با هم جدال نيكو و گفتوگوي منطقي و اخلاقي كنند تا كه سياه از سفيد معلوم شود؛ پاي تاريخ و اسناد و محك را به ميان بكشند تا كه سياه روي شود، هركه در او «غش» باشد.
حدود سال 1384 شمسي، مخالفان اسلام ناب محمدي(ص) دست به تخريب و تحريفهاي نادرستي زدند؛ به گونهاي كه عناد صهيوني در اين تهاجم نابخردانه و ناجوانمردانه، آشكار است. آنان در اين سال ـمتفاوت از همه سالهاـ دست به تخريب پيامبر خاتم؛ حضرت محمد مصطفي(ص) زدند؛ آن هم به گونهاي كه حتي شيطان صفتان تاريخ هم اين تهمتها را به آن جناب، قبول ندارند. خلاصه آن تهمتها اين بود كه آن حضرت را نامهربان معرفي كردند و ايشان و دوستانش را خشونت مدار!
بعد از اين سناريوي صهيوني، در سال بعد (1385شمسي)، مقام معظم رهبري؛ آن سال را به نام سال «پيامبر اعظم» نام نهادند؛ باشد كه جامعه ايراني و جهاني، معرفت بيشتري از آن رسول رحمت كسب كنند. در اين روزها، توفيق نيز رفيق ما شد و در اينباره، به پايي كه در وادي مقدس تاريخ اسلام قدم ميزد، فشار و شتاب بيشتري وارد شد. اين تحقيق، به طور مستند و از قول همراهان، همسران، خادمان، اصحاب پيامبر(ص) و ديگر گزارشگران و شاهدان عيني، به معرفي پيامبر اعظم(ص) پرداخت؛ آن هم دقيقا، مقابل آن كاريكاتورها و تخريبهايي كه از ايشان كردند.
در اين نوشتار، اثبات شده كه پيامبر اعظم(ص)، رسول رحمت و مهرباني بود؛ نه نبي خشونت و نامهرباني. و به عبارتي اين تحقيق، مهر باطلي است بر جمله آن تهمتها و تخريبها.
مولف اين اثر، در فصل نخست كتاب حاضر، هدف از اين نوشتار و ضرورت تحقيق خود را چنين شرح ميدهد: «علت نگاشتن يا به عبارتي بهتر، انگيزه آوردن اين "نم" از آن يم و "اقيانوس آرام و بيكرانه" براي معاصران روشن است؛ اما براي آيندگان باز ميگوييم. اين ايام، دولتهاي غربي و اروپايي؛ يعني همان مدعيان حقوق بشر و آزادي، به بهانه آزادي، ادب و آداب را از كشور خويش اخراج كردهاند. در دهه گذشته، به جمعي از مقدسات مسيحيان و مسلمانان؛ يعني حضرت مريم و حضرت عيسي و حضرت جبرئيل عليهمالسلام جسارت كردند كه امام خميني(ره) نويسنده آن مطالب (سلمان رشدي) را، "مرتد" اعلان فرمود و آن فتواي تاريخي را صادر نمود.
آن مدعيان منطق و ترقي، در اين زمان نيز در اقدامي هماهنگ و وقيحانه به كاري بر خلاف خرد و ادب دست زدند؛ برخلاف تمام اسناد درست ـنه اسناد صهيونيستي و اسرائيلياتـ بر عليه پيامبر اسلام(ص) قلم و قدم زدند؛ يعني در واقع بر ضد تمام انبيا، چنين جرمي را مرتكب شدند؛ زيرا كه ايشان، خاتم رسولان ميباشد و ختم تمام خوبيها؛ وقتي كه به "صد" جسارت كردند، به "نود" نيز جسارت كردهاند.
اين مدعيان آزادي، ابتدا در روزنامههاي خودشان، كاريكاتور پيامبر(ص) را در نهايت تحريف و تخريب كشيدند؛ تا به اين وسيله او را "جنگجو" و "تروريست" معرفي نمايند! و به بهانههاي مختلف (سايتهاي مختلف، نشر نشريه دانشجويي، نقاشي و ...) بر "امين عرشيان و فرشيان" تهمت ميزنند!
وقيحانهتر اين كه، سعي بيصفايي را شروع نمودهاند كه اين مطلب را در كتابهاي درسي آموزش و پرورش خود و ديگر مستعمراتشان بگنجانند تا اين تهمت و تخريب را به يك باور بنيادي براي آيندگان تبديل كنند؛ همان طور كه به افسانه "هولوكاست" يك رنگ حقيقتنما زدند و آن را به يك باور تبديل كردند؛ اما بيخبر از آنند كه اين پيامبر، چراغي است كه خداوند متعال آن را برافروخته و قابل خاموش كردن نيست. اين دين رحمت، بر تمام ادعاها غالب ميشود؛ هرچند كه مشركان و كافران، خوش نداشته باشند.
گر تو نميپسندي، تغيير كن قضا را»!
مطالب اين كتاب را در سه بخش ميتوان ديد؛ در بخش نخست، به خلق عظيم پيامبر اعظم(ص) درباره انسان و حقوق بشر، نظري شده است. در بخش دوم، بر حقوق حيوانات در مكتب رسول رحمت، گذري ميشود و به سفارشها و جلوههاي رحماني آن جناب درباره موجودات زنده، اشارهاي شده است. در بخش سوم، به روايات رحمت؛ يعني گزارشها درباره رسول رحمت ميپردازد.
چاپ نخست كتاب «خلق عظيم پيامبر اعظم(ص): جلوههاي رحماني رسول رحمت» در شمارگان 3000 نسخه، 259 صفحه و بهاي 36000 ريال راهي بازار نشر شد.
نظر شما