چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸
البرز میزبان مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

البرز - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز گفت: البرز میزبان مرحله استانی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرج، زینب عاشری صبح چهارشنبه در جلسه هم‌اندیشی شورای فرهنگی با اشاره به برگزاری مرحله استانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی گفت: نگاه من به قصه‌گویی تنها یک فعالیت هنری نیست؛ قصه‌ها ظرفیت عمیقی برای اثرگذاری تربیتی دارند و می‌توانند مهارت‌ها، نگرش‌ها و ارزش‌های بنیادین را در ذهن و جان کودکان و نوجوانان پرورش دهند.

وی با بیان اینکه قصه بستری برای گفت‌وگو و رشد فکری است، افزود: توصیه من این است که خانواده‌ها شنیدن قصه را به یک عادت مشترک تبدیل کنند. قصه، بهانه‌ای برای همدلی و ایجاد فضای صمیمانه میان اعضای خانواده است و هر یک از ما می‌توانیم مروج فرهنگ قصه‌گویی باشیم.

عاشری با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی و هم‌افزایی عوامل اجرایی استان نقش مهمی در کیفیت برگزاری جشنواره دارد، گفت: این جشنواره فقط یک رویداد هنری نیست، بلکه فرصتی برای تقویت مهارت‌های ارتباطی، تخیل و خلاقیت کودکان و نوجوانان است. به همین دلیل تلاش می‌کنیم بخش استانی آن با بهترین کیفیت اجرا شود.

به‌گفته مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، مرحله استانی بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۵ و ۲۶ آذرماه در مرکز مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها