شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
بازگشت گرافلو پس از ۲۰ سال

پس از دو دهه سکوت، هیولای محبوب کودکان بار دیگر به جنگل تاریک بازمی‌گردد. جولیا دونالدسون نویسنده داستان محبوب گروفالو گفته است که قصه‌ای تازه برای کودکان در حال انتشار دارد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از گاردین، پس از دو دهه سکوت، هیولای محبوب کودکان بار دیگر به جنگل تاریک بازمی‌گردد. جولیا دونالدسون نویسنده داستان محبوب گروفالو گفته است که قصه‌ای تازه برای کودکان در حال انتشار دارد.

جولیا دونالدسون، نویسنده مشهور انگلیسی و و اکسل شفلر، تصویرگر آلمانی، اعلام کردند که پس از بیش از ۲۰ سال، در حال کار روی کتابی جدید از دنیای گرافلو هستند. این کتاب که هنوز عنوانی برای آن انتخاب نشده، سومین اثر در دنیای داستان‌های پرفروش «گرافلو» (۱۹۹۹) و «فرزند گرافلو» (۲۰۰۴) خواهد بود.

انتشارات مک‌میلان که قرار است این کتاب را منتشر کند، طی بیانیه‌ای اعلام کرد که داستان جدید، بازگشت شخصیت‌های محبوب را در ماجرایی تازه و هیجان‌انگیز روایت می‌کند که تمام ویژگی‌های اثر قبلی دونالدسون را دارد.

دونالدسون طی مصاحبه‌ای با رسانه‌های انگلیسی گفته است که ایده اصلی این داستان را مدت‌ها پیش در ذهن داشته اما نتوانسته بود آن را به شکل داستانی کامل درآورد. به گفته او، زمانی که بنیاد ملی ادبیات انگلیس (Literacy Trust) در یکی از کمپین‌های خود از دو کتاب اول استفاده کرد، انگیزه‌ای دوباره یافت تا ایده‌اش را از قفسه بیرون بیاورد و آن را به داستانی رضایت‌بخش تبدیل کند.

وی افزود «از اینکه توانستم بالاخره داستان را کامل کنم، شگفت‌زده شدم. و خوشحال‌تر شدم وقتی اکسل هم به پروژه پیوست و طرح‌های درخشانی کشید.»

اکسل شففلر نیز در واکنش به بازگشت غیرمنتظره به دنیای گرافلو گفت: «هیچ‌گاه نگو هرگز. زمانی که جولیا متن جدید، خلاقانه و الهام‌بخشش را فرستاد، نمی‌توانستم آن را رد کنم.»

دونالدسون و شففلر از سال ۱۹۹۳ همکاری خود را با کتاب «ازدحام در خانه» آغاز کردند و از آن زمان بیش از ۳۰ کتاب با هم منتشر کرده‌اند. داستان اصلی گرافلو به صورت شعر و قافیه‌دار نوشته شده و درباره موشی است که در مسیر خود در جنگل با شکارچیان مختلف روبرو می‌شود و در نهایت با گرافلوی ترسناک مواجه می‌گردد. این داستان از یک افسانه چینی به نام «روباهی که از ترس ببر استفاده کرد» الهام گرفته شده است.

دونالدسون در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۰۴ گفته بود که ابتدا قصد داشت شخصیت اصلی داستان ببر باشد، اما نتوانست قافیه‌ای برای «tiger» پیدا کند. او سپس از واژه «Gruffalo» الهام گرفت که از صدای «Grrrr» شروع شد و با قافیه‌سازی به شکل امروزی درآمد.

کتاب گرافلو تاکنون به ۱۱۳ زبان و گویش ترجمه شده، و اقتباس‌هایی از آن در قالب نمایش، انیمیشن نامزد اسکار، سکه یادبود، مسیرهای جنگلی، و حتی وسایل شهربازی تولید شده است. تاکنون ۳.۲ میلیون نسخه از کتاب اول و ۲.۱ میلیون نسخه از کتاب دوم به فروش رفته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط