به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، مهدی شاد افزود: این جشنواره با هدف جریانسازی در راستای رفع مسائل بومی استان، مطالبهگری و همچنین شناسایی و پرورش استعدادهای رسانهای و فراهمآوری بستر تبادل و انتقال تجربیات برگزار میشود.
وی اضافه کرد: علاقمندان میتوانند برای شرکت در هفتمین جشنواره رسانهای ابوذر آثاری که از پنجم اسفند ۱۴۰۱ تا اول دی ماه سال جاری تولید و منتشر شده است را تا تاریخ یکم دی ماه ۱۴۰۲ به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
شاد در مورد بخشهای رقابتی جشنواره ادامه داد: این بخشها شامل ۱۰ قالب و ۴ بخش ویژه است که آثار ارسالی شرکتکنندگان باید در زمینه یکی از محورهای تعریف شده در این جشنواره باشد.
وی تصریح کرد: محورهای هفتمین جشنواره رسانهای ابوذر خراسان رضوی شامل امام رضا (ع) ولینعمت فکری، مادی، معنوی مردم، نهضت انقلاب اسلامی، مبنا و حرکت رضوی، جهاد تبیین، راز و اصالت گفتوگو با مردم، مطالبهگری از مسئولین تا حل مسئله، بازنمایی سیما و نمانامِ مشهد رضوی، رسانه، مسئولیت اجتماعی و کاهش گسست اجتماعی، خراسان رضوی، شاهراه شرق و توسعه اقتصادی، خراسان بزرگ، خاستگاه هنر و ادبیات حماسی و اساطیری، خشکسالی، از اقلیم و مدیریت منابع تا همراهی مردم، فرهنگ شهروندی، خانواده و مسئله جمعیت، ورزش همگانی، سلامت اجتماعی، الگوی سوم، زن با هویت و نقش آفرین است.
رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی در خصوص قالبهای جشنواره برای ارسال اثر گفت: گزارش مکتوب (خبری، تحقیقی و تحلیلی)، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر (همراه با بخش ویژه تیتر عکسخوان)، عکس (همراه با بخش ویژه مجموعه عکس)، گزارش ویدئویی، مستند، پادکست و برنامه رادیویی، برنامهسازی تلویزیونی، پوستر، اینفوگرافی و صفحهآرایی قالبهایی است که خبرنگاران و فعالان رسانهای میتوانند آثار خود را به جشنواره ارسال کنند.
وی در مورد بخشهای ویژه جشنواره هفتم اظهار کرد: نشریات دانشجویی، رشتهتوییتِ موضوعی-تحقیقی، منبرهای مجازی و رسانههای محلی نیز بخش ویژه این جشنواره است.
شاد با اشاره به حمایت دستگاههای اجرایی استان از برگزاری این جشنواره گفت: پیش از این پوستر جشنواره با حضور استاندار خراسان رضوی و مدیران رسانههای استان در استانداری رونمایی شده است.
وی ادامه داد: جشنواره ابوذر زمینهای برای مشارکت تمامی خبرنگاران، فعالان و اصحاب رسانه استان است و تلاش میکنیم مشارکت حداکثری را جذب کنیم.
نظر شما