معرفی کتاب «بررسی خطوط گرافیکی تایپوگرافی و کاربرد آن بر روی پوشاک»؛
طراحی گرافیک یک زبان با دستورات نامشخص است
کتاب «بررسی خطوط گرافیکی تایپوگرافی و کاربرد آن بر روی پوشاک» توسط نشر راهی بازار کتاب شد.
واژه گرافیک از مصدر یونانی به معنای نوشتن گرفته شده است. ریشه آن در اصل به معنای «خراشیدن»، «حک کردن» و «نقر کردن» است. در روشهای تکثیر قدیمی، روی سنگ یا مس را با عملی شبیه خراش دادن منقش میکردند و پس از برگردانیدن آن روی کاغذ، تکثیر را انجام میدادند که با آن طراحی خطی گرافیک اطلاق میشد.
تایپوگرافی نیز به هر تلاشی که توسط یک طراح گرافیک یا هر شخص هنرمند دیگر صورت گیرد تا به حروف وجه تصویری ببخشد گفته میشود.
این کتاب در باب طراحی لباس با کمک گرفتن از حروف و تایپو است.
نویسنده درباره این کتاب عنوان کرده: تحقیق حاضر با عنوان بررسی خطوط گرافیکی با نگرش کاربردی بر روی پوشاک این تحقیق با توجه به اهداف مشخص که پیرامون اهداف اصلی بررسی تاریخچه خط و تاریخچه گرافیک و ارتباط آنها با پوشاک مدنظر گرفته است روش تحقیق به صورت توصیفی - کتابخانهای بوده که محقق با کمک ابزار اینترنت، کتاب، مقالات و پایاننامهها سعی در گردآوری مطالب گفتهشده دارد. یافتههای حاضر شامل نقش خط در پوشاک گذشته و اثر تایپوگرافی در پوشاک امروزی بوده که فصول ذیل را میتوان نام برد:
فصل اول پیرامون کلیات تحقیق، فصل دوم پیشینه خط و گرافیک در ایران و جهان، فصل سوم تایپوگرافی و انواع کاربردهای مشخص در پوشاک.
محقق در این تحقیق به نتایجی رسیده است که نتایج تحقیق چنین است که خطوط قابلیت زیباییشناسی و کاربردی بر روی پوشاک امروزی و توجه به فرهنگ بومیت و احیا نقوش خطوط گذشته به شیوه مدرن بوده است.
کتاب «بررسی خطوط گرافیکی تایپوگرافی و کاربرد آن بر روی پوشاک» به قلم فاطمه اسحق نیموری به همت نشر ناسنگ با قیمت ۹۰ هزار تومان در 135 صفحه منتشر شده است.
نظر شما