چاپ پنجم کتاب «عملیات احیا؛ روایتی از صعود یک مجموعه دانش بنیان به قله دانش و صنعت» نوشته محمد حکمآبادی از سوی انتشارات راه یار منتشر و روانه بازار نشر شد.
شرکت ماشینهای الکتریکی جمکو از صنایعی است که در سال ۱۳۶۹ در شهرستان جوین با هدف عدم وابستگی صنایع داخلی به کشورهای خارجی در زمینه تولید انواع ماشینهای الکتریکی تأسیس و راهاندازی شد، ولی در ادامه به دلیل برخی بیتوجهیها، با مشکلات زیادی روبرو شد و در آستانه تعطیلی قرار داشت. اما امروز، این شرکت موفق به طراحی و تولید الکتروموتورها و ژنراتورهای بزرگ صنعتی با استانداردهای جهانی شده و در برخی از محصولات نیز جزو چهار-پنج شرکت تولیدکننده در جهان است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«خبرِ گردوخاک کارکنان جمکو به مسئولین شهر رسید. یکی از نمایندههای مجلس که نمیخواهم اسمش را بگویم، آمد کارخانه. هرکدام از بچهها چیزی گفتند؛ یکی از هزینههای بیمارستان همسرش گفت که برایش وام گرفته و دیگری از قسطهای سررسیدهشدهاش. یکی از بچهها روی صندلی ایستاد و صدای خسته و خشدارش را بلند کرد: «واللّه، واللّه، واللّه؛ دیشب تا صبح بچهم از درد دندون ناله میکرد. پول ندارم برم دندونش رو بکشم. شرمندۀ زن و بچهم شدم.»
یک نفر با صدای آرامترگفت: «میفهمین چهار ماه پشتسرهم حقوقنگرفتن یعنی چی؟ دیگه بقال محل هم بهم جنسِ نسیه نمیده؛ میگه اول حسابت رو صاف کن.»
درددلها و صحبتها تمام شد. همه ساکت ماندند. آقای نماینده همان طور که دانههای تسبیح را رد میکرد، ایستاد و گفت: «پیامبر و ائمۀ معصومین(ع) خیلی به روزهداری سفارش کردن. توی این موقعیت روزه بگیرین. ثواب هم داره.»
چاپ پنجم کتاب 232 صفحهای «عملیات احیا» که تحقیق و تدوین آن برعهده محمد حکم آبادی بوده است، در شمارگان 1000نسخه و قیمت ۸۰ هزار تومان از سوی انتشارات «راه یار» عرضه شده است. علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، علاوه بر کتابفروشیها میتوانند از طریق سایت یا صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub.ir اقدام کنند.
نظر شما