مهدی قزلی، نویسنده کتاب «پنجرههای تشنه» گفت: در طول مدت چاپ کتاب «پنجرههای تشنه» شاید از همه بازخوردها قشنگتر پیام مقام معظم رهبری بهعنوان یک مطالعه کننده کتاب بود.
این نویسنده تأکید کرد: همه ما ذرههای یک وجودی هستیم که باهم متفاوت هستیم ولی وقتی اسم سیدالشهدا میآید، تبدیل به یک پرنده می شویم که به اذن خدا جان میگیرد.
وی با تأکید بر اهمیت نوشتن و روایت اتفاقهای مهم مذهبی در ماندگاری آنها گفت: اگر این اتفاقها نوشته نشوند، آنچه از آنها میماند یک تصویر میراست که به مرور زمان از بین میرود. خیلی خوشحالم که بخشی از ماندگار کردن تصاویر با من است. این نکته مهمی است، نه این موضوع بلکه در مورد موضوعات مهم دیگر، وقتی ما روایت نمیکنیم و آن روایت از بین میرود، تفاوت میکند. این روایت کردن در مورد اتفاقی که میافتد بسیار بیهزینه است. ولی همچنان در حال خسران هستیم؛ چراکه همه موارد، اتفاقهای مهم سیاسی، اجتماعی، امنیتی و فرهنگی را بدون روایت از سر میگذرانیم و چند سال بعد فرد دیگری به هرشکل که دوست دارد روایت میکند. این دردی است که همچنان برقرار است.
قزلی با بیان اینکه «پنجرههای تشنه» مورد استقبال خوانندگان قرارگرفته، افزود: شاید از همه بازخوردها قشنگتر پیام مقام معظم رهبری بهعنوان یک مطالعه کننده کتاب بود. پیامهایی هم که از کربلا میرسید و به عنوان نمونه یک غریبه پیام میداد که کتاب را با خودمان بردیم کربلا یا در راه خواندیم و به یادت بودیم و دعایت کردیم؛ همه اینها حسهایی خوبی بود که گرفتم.
نظر شما