این کتاب با تمرینات ساده و کاربردی خود به کمال گرایانی که صدای منتقد درونی آنان همواره زندگی را برایشان سخت تر از آنچه هست مینماید، کمک میکند تا در لحظه حال و هماهنگی درونی بیشتر بتوانند سبکبارتر و امیدوارانهتر زندگی کنند و لذت لحظه حال را فدای بدوش کشیدن سخت گیرانه بار مشکلات نکنند.
او ادامه داد: مخاطبان کتاب تمام افراد جامعه اعم از روانشناس یا افراد علاقهمند به روانشناسی و خودشناسی هستند و نیاز به دانش تخصصی ندارد و همین امر بر جذابیت کتاب میافزاید. یکی از مشکلات رایج افراد در سراسر دنیا کمالگرایی است.
او افزود: رقابت بر سر بهترین بودن در سالهای اخیر، اضطراب زیادی بر افراد تحمیل میکند. بنابراین تمام افراد نیازمند ارتباط بهتر با خود و خود دوستی بیشتر هستند، تا بتوانند کمالگرایی خود را متعادلسازی کنند. این کتاب این هدف را برآورده میکند بنابراین برای تمامی افراد مفید فایده است.
به گفته حبیبی، به عنوان یک روانشناس در طی کار با مراجعانم بیشترین تلاش من برقرار ساختن ارتباط واقعی مراجع با خویشتن حقیقی اوست. این کار نیاز به خودشفقت ورزی زیادی دارد تا مراجع بتواند نقاط ضعف خود را مانند نقاط قوتش بپذیرد. نیازمند مرجعی بودم تا بتوانم با کمک آن به پذیرش و خود دوستی بیشتر مراجعانم کمک کنم.
او بیان کرد: کتاب جوی جانسون با تمرینات ساده و کاربردی اش نظر مرا جلب کرد و تصمیم به ترجمه آن گرفتم. این تمرینات میتوانند برای مشاورانی که با افراد کمال گرا کار میکنند نیز مفید فایده باشند و به آنها در درمان بهتر مراجعانشان کمک کنند.
کتاب «کتاب کار خود شفقتورزی؛ تمرینات کاربردی برای نزدیک شدن همراه با مهربانی به افکار، هیجانها» نوشته جوی جانسون به ترجمه پانتهآ حبیبی از سوی انتشارات ارجمند روانه بازار نشر شده است.
نظر شما