چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۴
فعالیت‌های قرآنی با ایجاد پایگاه‌ها در کانون‌های مساجد توسعه می‌یابد

خوزستان -مدیرکل فرهنگی و تولید محتوای ستاد کانون‌های مساجد کشور گفت: با ایجاد‌ پایگاه‌های قرآنی با محوریت مسجد فعالیت‌های قرآنی را در کانون‌های مساجد توسعه می‌دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) در اهواز ، مجتبی میرزایی شامگاه سه‌شنبه در نشست شورای راهبردی قرآن و عترت با موضوع پایگاه‌های قرآنی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان که در موقوفه مدنیان اهواز برگزار شد، با بیان اینکه خوزستان از پیشتازان فعالیت‌های قرآنی است، اظهار کرد: چند دوره مسابقات کشوری مدهامتان که در این استان برگزار شد، مایه خیر و برکات برای همه اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد  در همه کشور بوده است. 
 
مدیرکل فرهنگی و تولید محتوای ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص پایگاه‌های قرآنی افزود: مسئله پایگاه‌های قرآنی را به صورت مجزا و با محوریت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در اقصی نقاط کشور پیگیری کرده‌ایم و با دستگاه‌های مختلف قرآنی نیز صحبت‌هایی داشته‌ایم اما طبیعتا نیاز به یک جمع قرآنی بود تا بتوانیم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی افزود: تلاش می‌کنیم  با ایجاد پایگاه‌های قرآنی با محوریت مسجد فعالیت‌های قرآنی را در کانون‌های مساجد توسعه دهیم.
 
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در خصوص پایگاه‌های قرآنی مدلی بسیار خوب، ساده و روان را ارائه داده‌اند اما با توجه به مخاطبین فضای قرآنی و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برای اینکه بتوانیم حداکثر بهره‌برداری را داشته باشیم، نیاز است به یک اجماع و جمع‌بندی برسیم تا به یک مدل اجرایی خوب در این خصوص دست پیدا کنیم. 
 
میرزایی ادامه داد: با توجه به ظرفیت و توان بالای استان خوزستان به دلیل وجود فعالان و استادان‌ قرآنی و افرادی که در سفره با برکت قرآن تملز کرده‌اند، قصد داریم از این ظرفیت استفاده کرده تا به یک مدل اجرایی مناسب حداقل در سطح استان برسیم. 
 
وی اضافه کرد: در ستاد استانی کانون‌های مساجد مدلی مبنی بر شبکه‌سازی پیشنهاد داده شده بود که در حال رخ دادن است؛ به اعتقاد من  این یکی از بهترین روش‌هایی است که می‌تواند این فضا را به ویژه در بحث فعالیت‌های قرآنی نشر و توسعه دهد.

وی ادامه داد: ۶ کانون فرهنگی هنری و ۶ مسجد به عنوان محوریت در نظر گرفته شد تا دیگر افرادی که می‌خواهند پایگاه‌های فعال داشته باشند در ارتباط با این کانون‌ها و مساجد اقداماتشان را توسعه دهند. 
 
میرزایی عنوان کرد: زمانی که فعالیتی درون مسجد اتفاق می‌افتد بچه‌ها تنها خودشان و نهایتا هم مسجدی‌های خود را می‌بینند اما زمانی که مسابقات به صورت حضوری باشد، سبب می‌شود یک جا جمع شوند، ظرفیت‌ها را ببینند و خود را محک بزنند و این باعث ایجاد رغبت میان شرکت‌کنندگان جهت حضور در این مسابقات خواهد شد. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها