به همت واحد آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری هرمزگان؛
بیست و چهارمین نشست انجمن شعر نوجوان برگزار شد
هرمزگان- با حضور اعضای نوجوان کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان، بیست و چهارمین نشست انجمن شعر برگزار شد.
اسماعیل اله دادی میهمان انجمن، ضمن نقد اشعار نیایش عظمایی درباره نقش کلمات در شعر سخن گفت.
سپس وی این بخش از شعر سهراب را خواند که «و یک بار هم در بیابان کاشان هوا ابر شد/ و باران تندی گرفت/ و سردم شد آن وقت در پشت یک سنگ/ اجاق شقایق مرا گرم کرد» و گفت: در این شعر به جای کلمه «شقایق» هیچ کلمه دیگری نمیتوان قرار داد. تمام کلمات شعر باید به همینگونه باشد. در این صورت است که میتوان گفت آن شعر، شعر خوبی است و کلمات درست در جای درست قرار گرفته اند.
اله دادی در ادامه سخنان خود و پس از نقد رباعیهایی از ثنا قنبری نسب، از شاعرانی همچون ایرج زبردست، جلیل صفربیگی و بیژن ارژن به عنوان رباعی سرایان موفق ایران نام برد و به اعضای علاقهمند به رباعی توصیه کرد اشعار این شاعران را بخوانند.
این شاعر خوش نام همچنین در دنباله نقد اشعار معصومه پودات، درباره شعر دهه هفتاد که دوران شعر معناگریز بود توضیح داد و شاعرانی از این دوران همچون گراناز موسوی و روجا چمن کار را به اعضا معرفی و خواندن اشعار این شاعران را پیشنهاد کرد.
در این نشست اشعاری از نیایش عظمایی، معصومه پودات و ثنا قنبری نسب قرائت شد و رقیه حیدری زاده، آناهید دهقانی پور و همچنین میهمان برنامه نظرات خود را در خصوص اشعار خوانده شده بیان کردند.
پایان بخش این نشست خوانش شعر توسط اعضا و مهمان برنامه بود.
اسماعیل اله دادی متولد ۱۳۵۴ در شهرستان الیگودرز است. از اله دادی تا کنون کتابهایی نظیر این شبها که آفتابی نمیشوی، بوسم نکن دوست ندارم، از پیشم برو مزاحم نشو، کبوتر و تانک، چهرهات چقدر آشناست، دوربین خدا، ماسک ضد پلیس (مجموعه داستانک طنز) ، مزهی مهربانی (بازنویسی قصههای عطار نیشابوری)، مهمانهایی با کفشهای لنگه به لنگه (همراه با محمد دهریزی) چاپ شده است.
وی همچنین منتخب نخستین و دومین کنگره ملی شعر کتاب در بخش بخش کودک و نوجوان به سالهای ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ - برگزیدهی جایزه جهانی داستان ما و کرونا شده است.
نظر شما