انتشارات صریر منتشر کرد؛
روایت حبیب خاطرات حبیبالله جاننثاری از کوچهپسکوچههای تهران تا بیابانهای سیستان و بلوچستان
«روایت حبیب» شامل سیر جذاب و متنوعی از خاطرات سردارجاننثاری از ماجراهای جبهه جنگ جنوب و غرب تا بیابانهای سیستان و درمبارزه با اشرار و به دام انداختن منافقین است که حضور او در عرصههای مختلف میدان رزم و در بخش مخابرات کمیته و در قالب تیپ و لشکر،از منظری متفاوت، اتفاقات میدانی جنگ را به تصویر می کشد.
غیر از سمت فرماندهی مخابرات یک تیپ و لشکر در سالهای جوانی سردار حبیباله جاننثاری فرماندهی یگان ویژه تهران بزرگ، مسئولیت مخابرات لشکر ۲۸روحالله و مخابرات تیپ موسیبنجعفر(ع) کمیته انقلاب اسلامی راهم در طی سالهای مختلف برعهده داشتهاست.
کتاب «روایت حبیب» به گفته نویسنده حاصل مصاحبههایی است که از تیرماه ۱۳۹۹تا دی ماه همان سال طی شانزده جلسه انجام شدهاست.
این کتاب روایت سردارحبیبالله جاننثاری از کودکی در اواخر دهه چهل شمسی در محله سرآسیاب دولاب تهران است تا ادغام کمیته و شکلگیری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اوایل دهه هفتاد.
حال و هوای محلات جنوب شرق تهران در زمان پهلوی و پس از آن در دوران انقلاب و سالهای پرآشوب بعد از آن تا آغازدفاع مقدس و پایان آن مقطع اصلی دوره تاریخی است که سردار جاننثاری با لحنی خودمانی تعریف کردهاست.
خاطرات وی در روزهای اول انقلاب در قالب نیروهای داوطلب و نقش کمیته در زندگی مردم در بخشهای مختلف امنیتی،اجتماعی، اقتصادی و معیشتی تا جدی شدن حضور او به عنوان نیروی رسمی کمیته و اولین اعزام به جبهه پس از آغاز جنگ تحمیلی بخش مهمی از خاطرات او را تشکیل می دهند. گستره وسیع عملیاتی که از کوچههای تهران تا بیابانهای خوزستان و حتی سیستان و بلوچستان هم کشیده شده است.
«روایت حبیب» شامل سیر جذاب و متنوعی از خاطرات سردارجاننثاری از ماجراهای جبهه جنگ جنوب و غرب تا بیابانهای سیستان و درمبارزه با اشرار و به دام انداختن منافقین است که حضور او در عرصههای مختلف میدان رزم و در بخش مخابرات کمیته و در قالب تیپ و لشکر،از منظری متفاوت، اتفاقات میدانی جنگ را به تصویر میکشد.
مسئولیت مخابرات و تلاش و زحمات برقراری ارتباطات بیسیم و باسیم راه دور و کوتاهبرد و دنیای پنهان و جزئیات پیچیده فنی مهندسی برای برقراری یک ارتباط ساده در میدان جنگ، بخشی دیگر از خاطرات سردار جاننثاری بود که در سنی کم، عهدهدار مسئولیت مخابرات تیپ و لشکر کمیته شده بود.
پسزمینه پرزحمت برقراری این ارتباطات در میدان و موقعیت پرمخاطره جنگ و نگاه فنی و ابداعت و خلاقیتهای حبیباله جاننثاری و همراهان و دوستانش در بخشهای مختلف مخابرات کمیته،دریچهای تازه برای دیدن بخشی کمتر پرداخته شده از جنگ به روی خواننده می گشاید.
کتاب «روایت حبیب» نوشته خسروعباسی خودلان توسط انتشارات صریر در شمارگان ۱۰۰۰نسخه در قطع رقعی و در ۱۷۸صفحه به چاپ رسیدهاست. این کتاب شامل سی و یک فصل است و با قیمت ۴۰ هزارتومان به بازار کتاب آمدهاست.
نظر شما