وی تاکید کرد: در برنامهریزیها و تخصیص اعتبار با نگرشی جدید، برنامههای شاخص در شهرستانها اجرا خواهند شد و از ظرفیت غنی و قوی فرهنگی و هنری در شهرستانها بهره خواهیم برد.
بلاغی همچنین بهرهگیری از ظرفیت کنشگری هستههای مردمی در عرصه فرهنگ و هنر را از برنامه های راهبردی این اداره کل برشمرد و گفت: اگر ما از تصدیگری در این عرصه فاصله بگیریم و کارهای فرهنگی،هنری و رسانهای را به جریانهای مردمی متعهد و دغدغهمند بسپاریم موفق خواهیم شد.
وی با بیان اینکه هر جا که هنر و فرهنگ در خدمت مفاهیم متعالی و پاسداشت هویت باشد آثار خلق شده تاثیرگذار و ماندگار میشود، از حمایت و همراهی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری این جشنواره و تمامی فعالان و سیاستگذاران حوزه تئاتر کودک خبر داد.
بلاغی در ادامه به برگزاری نخستین جشنواره تصویرگری قصص قرآنی مرند اشاره کرد و گفت: آیات روشن قرآن کریم تمام نکاتی که در زندگی فردی و اجتماعی نیازمند آن هستیم را در خود گنجانده و مفاهیم ارزشمندی در این کتاب عظیم وجود دارد اما آن طور که شایسته است نتوانستیم این مفاهیم را با ابزار هنر محیط و محاط کنیم، اما این جریانسازی و حرکت برای تصویرگری قصص قرآنی میتواند برای بهرهگیری از ظرفیت هنر در تبیین مفاهیم قرآن موثر باشد.
وی گفت: هنرمندان متعهد و دغدغهمند ما باید در کنار بهرهمندی از تکنیک، در اندیشه محتوای آثار نیز باشند و در تقویت محتوا کوشش کنند.
بلاغی بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت دانشگاه نبیاکرم و همچنین دفتر فعالیتهای قرآن و عترت اداره کل برای برگزاری باشکوهتر و تاثیرگذارتر این دو جشنواره تاکید کرد.
رویکرد دولت تحقق عدالت فرهنگی است
وی افزود: برگزاری برنامههای شاخص از دیگر فعالیتهای مبتنی بر تحقق عدالت فرهنگی است و برگزاری جشنوارههای متعدد در رشتههای مختلف فرهنگی و هنری در شهرستانهای استان که در سال 1402 عملی خواهد شد، دلیلی بر این مدعاست.
یادآور میشود در این نشست هنرمندان حاضر به تبیین دیدگاههای خود در رابطه با برگزاری دو جشنواره یاد شده پرداختند.
نظر شما