روابط عمومی صندوق اعتباری هنر اعلام کرد؛
پرداخت بیش از ۳۷ میلیارد تومان خسارت مستقیم بیمه درمان تکمیلی به بیمهشدگان صندوق اعتباری هنر
در اجرای قرار داد سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ بيمه درمان تکميلی صندوق اعتباری هنر تاکنون به بيش از ۱۰۶ هزار پرونده رسيدگی و خسارت مستقيم به بيمهشدگان پرداخت شده است.
قریب به ۴۲ هزار نفر از فعالان فرهنگی و هنری کشور و افراد تحت تکفل آنها از خدمات بیمه درمان تکمیلی سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برخوردار شدند که نسبت به قرارداد سال ۱۴۰۰- ۱۴۰۱ از رشد ۱۷ درصدی برخوردار بوده است. بر اين اساس ۴ درصد از اعضای صندوق در طرح اميد، ۷۴ درصد در طرح آرامش و ۲۲ درصد در طرح رفاه ثبتنام و تحت پوشش قرار گرفتهاند.
صندوق اعتباری هنر با هدف حمایت از هنرمندان کشور و کاهش دغدغههای درمانی فعالان فرهنگی و هنری، بخشی از حق بیمه اعضا و افراد تحت تکفل آنها را هرسال متقبل میشود. مزید اطلاع اینکه؛ بهطور میانگین بیش از ۶۰ درصد از حق بیمه درمان تکمیلی اعضا (معادل ۸۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ ) از سوی صندوق در قالب یارانه پرداخت شد.
همچنین حق بیمه بیش از 2هزار و ۸۰۰ نفر از اهالی فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت که به دلیل عدم تمکن مالی قادر به ثبتنام در طرح بیمه تکمیلی نبودند، بهطور کامل از سوی صندوق اعتباری هنر پرداخت شد.
تفاهم صندوق اعتباری هنر و بیمه دانا
صندوق اعتباری هنر و بیمه دانا شهریورماه ۱۴۰۱ با هدف متناسب سازی نحوه ارائه خدمات بیمهای با وضعیت و شرایط فعالان فرهنگ و هنر و ارائه خدمات و تخفیفات ویژه به اعضای صندوق و ترویج فرهنگ بیمه ای تفاهم نامه همکاری ۱۴۰۱-۱۴۰۲ را امضا کردند.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت : این صندوق در این دوره وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم مصمم است که با گسترش خدمات بیمهای، فضایی امن را برای تداوم فعالیت حرفهای فعالان حوزه فرهنگ و هنر که جز شریف ترین اقشار جامعه هستند، فراهم آورد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: طبق بررسی های انجام شده، سال ۱۴۰۰ با تغییر شرکت بیمه گر رضایت حداکثری اعضا کسب شد. با توجه به اعتماد اعضا به صندوق و بیمه گر عامل ، تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات منظم و شفاف کرده و در برابر تعهدات خود پاسخگو بوده است.
وی یکی از مهمترین مطالبات صندوق از مدیران بیمه گر درمان تکمیلی را انجام کامل تعهدات و تقویت و تسریع در ارائه خدمات رسانی به جامعه فرهنگ و هنر بیان کرد و گفت: هنرمندان سرمایههای اجتماعی جامعه هستند و ارائه خدمات دقیق و منظم به این قشر فرهیخته حساسیت بالایی دارد.
بسط و گسترش انواع خدمات بیمهای برای اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه کشور، همکاری طرفین برای طراحی پوشش بیمهای جدید مورد نیاز برای ریسکهای شناسایی شده در حوزه فعالیتهای فرهنگی، هنری و مطبوعاتی، تسهیل و رونق فعالیتهای اقتصادی و بهبود فضای کسب و کارهای فرهنگی و هنری ازطریق کاهش ریسک و پیوند میان صنعت بیمه با حوزه فرهنگ و هنر از مهمترین محورهای تفاهمنامه امضا شده است.
نظر شما