چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۴
سردار آقامیر: از مبانی اصلی انقلاب دفاع کنیم/ ساده‌زیستی و شفاف بودن از ویژگی‌های سید هوایی

سردار آقامیر ساده‌زیستی، شفاف بودن، اهل حلال، خدمت کردن به مردم را از شاخصه‌های سید احمد هوایی دانست و گفت: مسائل را باید به صورت دقیق بفهمیم، بگوییم و از مبانی اصلی انقلاب دفاع کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، مراسم رونمایی از کتاب «مبارزه به روایت سید احمد هوایی» با حضور محمدحسین صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمدعلی انصاری از یاران و همراهان حضرت امام خمینی (ره)، قاسم تبریزی نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر، علی‌اکبر اشعری رئیس اسبق سازمان اسناد و کتابخانه ملی و سید محمد آقا میر فرمانده اسبق سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران و از دوستان سید احمد هوایی در فرهنگسرای امام برگزار شد.

سید احمد هوایی متولد 1326 در اصفهان بود که همزمان با سیر حوادث انقلاب اسلامی که از پانزدهم خرداد 1342 آغاز شد، در این رویدادها حضور یافت و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در بخش‌های مهمی مشغول به خدمت شد. او در این گفت و گوها که میانه دهه 70 و در مرکز اسناد انقلاب اسلامی ضبط شده به  چگونگی شکل گیری کمیته‌ها و سپاه پاسداران و همچنین مسئولیت حفاظت از بیت امام خمینی (ره) در جماران پرداخته و روایت‌هایی جذاب از اتفاقات مهم در دهه 60 ارائه می‌کند که بسیار خواندنی است. گفتنی است سید احمد هوایی 26 آبان 1391 در تهران درگذشت.

سردار آقامیر در این مراسم با اشاره به اینکه نقل خاطرات نیروهای انقلاب به معنای جهاد تبیین است، گفت: این نقل خاطرات از زاویه دیگر به عنوان امر به معروف است. سید احمد موسوی انسان خودساخته و کم‌نظیر و نیز مبارز قبل از انقلاب بود. با شهید اندرزگو ارتباط داشت. سلاح تهیه می‌کرد و داخل کشور می‌آورد.

بنده هم در پادگان ولی عصر (عج) از سال 57 با ایشان ارتباط داشتم. هیچ کس یک نکته منفی از ایشان نقل نمی‌کرد. ذکر خدا و ارادت به اهل بیت روش سلوک وی بود.  تعریف از سید احمد موسوی تحقق جهاد تبیین و امر به معروف و نهی از منکر و مدل سازی در حوزه اطلاعاتی و امنیتی کشور است.

وی افزود: ما روی داشته‌های خوب‌مان مانور نمی‌دهیم. انقلاب که پیروز شد دو اتفاق افتاد: نیروهای انقلاب امثال حاج احمد موسوی در جبهه جهاد قرار گرفتند. آن زاویه‌ای که پس از انقلاب پیدا شد و همچنان با آن مشکل داریم، گروهی بود که به جمع‌آوری غنائم پرداختند و همچنان جمع‌آوری آنها ادامه دارد و سیرمونی‌ هم ندارند. این در حالی بود که نیروهای اصیل انقلاب مطلقاً از غنیمت استفاده نکردند.

سردار آقامیر ساده‌زیستی، شفاف بودن، اهل حلال، خدمت کردن به مردم را از شاخصه‌های سید احمد هوایی دانست و گفت: بیشترین سِمت ایشان در حوزه حفاظت اطلاعات بود. یک جا ندیدیم که آبروی کسی را برده باشد. کاش در دانشگاه‌ها اطلاعات و امنیت ملی ما این افراد را به عنوان اسوه مطرح کنند تا بگوییم می‌شود اطلاعاتی بود و در عین حال مؤمن هم بود.

در حوزه مأموریت خود نگاه پیشگیرانه داشت نه موچ‌گیری. با فساد و ظلم هوشمندانه برخورد می‌کرد و سکوت نمی‌کرد. نیروهای خود را مانند برادران خود می‌دانست تا جایی که دو نیروی ما در ژاپن دستگیر می‌شوند و او 12 ساعت در هواپیما می‌نشیند و به آنجا می‌رود تا مشکل آنها را حل کند.

وی ادامه داد: مسائل را باید به صورت دقیق بفهمیم، بگوییم و از مبانی اصلی انقلاب دفاع کنیم. ما بیش از صد هزار مسجد و حسینیه و مصلی و اماکن مقدس داریم. با وجود چنین اماکنی ما در کشور شیعه نباید کارتن‌خواب داشته باشیم. باید به محرومین کمک کرد.

سید کمال لوح موسوی دبیرکل جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی در ادامه این نشست گفت: افتخار ما این است که فرزند امام خمینی (ره) بودیم، در همان زمانی که ایشان فرمودند فرزندان من در قنداغه هستند. خدا را شکر می‌کنیم که تا امروز پا برجا و مقاوم هستیم. حاج سید احمد موسوی از بزرگان فامیل ما بود. پسر عموی ما و داماد بزرگ خانواده بود و ما این مرد بزرگ را به دلیل اینکه زندگی‌شان مانند شهدا بود، به عنوان شهید می‌شناسیم؛ چرا که شهادت مرگ سرخی است که خداوند نصیب کسانی می‌کند که زندگی ایشان شهادت‌گونه بود.

سراسر زندگی ایشان ساده‌زیست بود. این کتابی که نوشته شد، روایتی از داستان‌های مبارزاتی ایشان است که البته بخشی از روایت زندگی‌شان محسوب می‌شود. این جنگ، گنجی است که باید استخراج شود. بخش کمی از زندگانی سید احمد موسوی در این کتاب تحقیق و پژوهش شده است.

کتاب «مبارزه به روایت سید احمد هوایی» نوشته مرتضی میردار که توسط انتشارات ایران منتشر شده، به خاطرات مرحوم سید احمد هوایی از زندگی خود و حوادث انقلاب اسلامی و دهه شصت اختصاص دارد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها