یکشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۸
بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی چه ارتباطی با هم دارند؟

کتاب «بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی» کتابی است که در آن مبانی دانش روزآمد و موردنیاز بر اساس همایندی بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی که پیامدهای طولانی‌مدت بر عملکرد و بهزیستی فردی و اجتماعی دارند، ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) نویسندگان کتاب «بیماری‌های قلبی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عروقی‌ و افسردگی» با بررسی نقش اضطراب، آسیبِ‌شناختی و عصب روان‌شناختی، پردازش هیجان و استرس پا به مرزهای جدیدی از پژوهش در این حوزه گذاشته‌اند و این کتاب برای افزایش آگاهی خوانندگان در مورد مکانیسم‌های زیستی همایندی بیماری قلبی‌عروقی و افسردگی به‌ مرور یافته‌های تصویربرداری مغزی، جنبه‌های متابولیکی- التهابی و احتمال همپوشی ژنتیکی بین افسردگی و بیماری قلبی‌عروقی و مسائل مربوط به درمان و پیشگیری پرداخته است.

مداخله‌های روان‌شناختی (فعال‌سازی رفتاری، آموزش شناختی، فناوری‌های مبتنی بر نرم‌افزارهای تلفن همراه) و مداخله‌های دارویی (داروهای ضدافسردگی و ضدالتهابی) و نیز رویکردهای طب مکمل جایگزین و طب یکپارچه، نویددهندۀ بهبود عوارض کوتاه‌مدت و بلندمدت این بیماری‌های همایند هستند.

مفاهیم گسترده و موضوعات جامع این کتاب آن را تبدیل به منبعی منحصربه‌فرد برای دانشجویان، متخصصان بالینی و پژوهشگران علاقه‌مند به حوزه‌های پزشکی، روان‌شناسی، بهداشت عمومی، پیراپزشکی و رشته‌های طب مکمل کرده است تا آگاهی بیشتری از مبانی ارتباط بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی پیدا کنند و بهتر بتوانند بیماری قلبی‌عروقی و افسردگی همایند را تحت درمان قرار دهند.
 
کتاب بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی کتابی است که در آن مبانی دانش روزآمد و موردنیاز بر اساس همایندی بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی که پیامدهای طولانی‌مدت بر عملکرد و بهزیستی فردی و اجتماعی دارند، ارائه شده است. توصیفات روشن این کتاب در مورد رویکردهای شواهد محور در درمان بالینی بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی همایند این اطمینان را ایجاد می‌کند که کتاب حاضر هم مروری کلی و روزآمد از دانش در این حوزه ارائه می‌کند و هم راهنمایی کاربردی برای متخصصان و دانشجویان است و  فصول این کتاب توسط متخصصان حوزه رون قلب پزشکی نوشته شده است. کتاب بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی در 28 فصل از جنبه‌های مختلف ازجمله سبب‌شناسی، سنجش، پیشگیری و مداخله به بیماری‌های قلبی‌عروقی و افسردگی همایند پرداخته است.

ضرورت ترجمه این کتاب ازاینجا ناشی می‌شود که رشته‌های مرتبط با این حوزه ازجمله دوره فلوشیپ پزشکی قلب یا ارشد و دکتری روان‌شناسی سلامت در حوزه روان‌شناسی به‌شدت با فقر منابع مرتبط در حوزه قلب پزشکی مواجه هستند و کتاب حاضر یکی از مناسب‌ترین و باارزش‌ترین کتاب‌هایی است که می‌تواند این خلأ را جبران نماید و تاکنون در ایران کتاب‌های انگشت‌شماری درزمینۀ افسردگی و بیماری‌های قلبی‌عروقی ترجمه‌ شده‌اند.

انتشارات ارجمند کتاب «بیماری‌های قلبی عروقی و افسردگی: درمان و پیشگیری در روان‌قلب‌پزشکی» نوشته برنهارد باون و فیلیپ تالی را با ترجمه خدیجه باباخانی، فردین مرادیمنش، پندار جاهد عطائیان و پریناز پورعلی به چاپ رسانده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها