کتاب «پیا یَل»؛ خاطرات مردم چهارمحال و بختیاری از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی به نویسندگی فاطمه ابوالقاسمی دهنوی و از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شد.
رنگینکمان هویت انقلاب اسلامی در آخرین سالهای دهه نود، کهکشانی پُررنگونور کم داشت و آن تشییع باشکوه و پرجمعیت پیکر سردار سلیمانی در چند شهر ایران و عراق بود. درباره شخص حاجقاسم و ابومهدی و یاران شهیدشان گفتهاند و از این پس هم بسیار خواهند گفت؛ اما حاشیههایی در متن شهادت سردار و یارانش وجود دارد که مانند حاشیههای تاریخ اسلام، دفاع مقدس، پیادهروی اربعین و... خواندنی و پرثمر و هویتبخشاند؛ روایتهایی که هریک، ذرهنوری در کهکشان راه سلیمانیاند.
روایت هنری و دراماتیک از انقلاب اسلامی به روایتی دقیق از قهرمانهای نهضت انقلاب نیاز دارد. روایت قهرمانهای نهضت نهتنها بدون روایت ملت قهرمان شدنی نیست... شاید بتوان گفت در نهانِ تشییعهای عاشقانۀ شهدا و امام شهدا معنی دیگری نهفته است؛ اگر تشییع حاجقاسم پرشکوه است و حضور مردم شگفتیساز، برای جبران تشییع و بدرقههای غریبانۀ بدنهای مبارک ائمه و شیعیان در طول تاریخ اسلام است. ما اگر گِرد سلیمانی سینه میزنیم، برای ارادتش به سیدالشهدا(ع) و اهلبیت(ع) است؛ همانهایی که غریبانه و مظلومانه بدرقه شدند. شاید اگر قصههای این تشییع عظیم، مثل داستان پیرزن و دوک نخ و سودای یوسف، روایت شود، جلال و جمال شخصیت شهدا را زیباتر و درستتر نمایش دهد.
بنابراین گزارش، کتاب «پیا یَل»؛ خاطرات مردمی چهارمحال و بختیاری از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی که تحقیق آن برعهده فرزانه گنجی بوده و تدوین آن توسط فاطمه ابوالقاسمی دهنوی صورت گرفته است، در 112صفحه، شمارگان 1000نسخه و 30 هزار تومان توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است.
لازم به ذکر است «سیل و سردار»، «رستم ایرانشهر»، «چمری برای پهلوان»، «یک بغض و هزاران مشت»، «هیرمان»، «سردار گیلهمردان»، «شروهای برای حبیب»، «بر شانههای کارون»، «سردار سربدارها»، «حافظ دلها»، «یزله بر دجله»، «سلیمانیها» و «ابرقدرت خداست»، عناوین پیشین انتشارات «راه یار» هستند که درباره روایتها و خاطرات مردمی شهرهای مختلف از ایام شهادت حاج قاسم و ابومهدی المهندس منتشر شده است.
نظر شما