شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۰
موید خادم واقعی امام رضا(ع) و شاعری مردمی و متواضع بود

مصطفی محدثی‌خراسانی، شاعر، نویسنده و پژوهشگر شعر آیینی و انقلاب اسلامی تاکید دارد که سیدرضا موید از ملک‌الشعرایان آستان قدس رضوی و از خادمان فرهنگ رضوی و در عین حال بسیار متواضع و مردمی بود.

مصطفی محدثی‌خراسانی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، ضمن اظهار تاسف از درگذشت سیدرضا موید، از بزرگان شعر آیینی کشورمان عنوان کرد: موید از شاعران مطرح آیینی کشور بود که در تمام صحنه‌های مذهبی، ملی و انقلابی حضور داشت و در هر مناسبت و رخداد شعر می‌سرود.

محدثی‌خراسانی به ارتباط نزدیک موید با اقشار مختلف جامعه اشاره کرد و افزود: اشعار موید در تکایا و مراسم عزادری سالار شهیدان مورد اقبال قرار می‌گرفت. همچنین این شاعر مداح ارتباط و دوستی زیادی با اهالی قلم در حوزه‌های مختلف داشت. وی از دوستان نزدیک شاعران خراسانی از جمله غفورزاده شفق، اکبرزاده، خسرونژاد، محمدرضا قدسی، احمدکمال و محمد قهرمان بود.

وی از موید به عنوان اسوه تواضع و اخلاق یاد کرد و گفت: کسوت سیدی به وی ارزش خاصی داده بود. وی شاعری بسیار محبوب و تاثیرگذار بود و بارها اشعار خود را در دیدار با مقام معظم رهبری نیز خوانده و مورد تحسین قرار گرفته بود.

محدثی خراسانی با تاکید بر اینکه موید از خادمان فرهنگ رضوی و ارادتمند خاص امام هشتم بود، افزود: وی در میان شاعران آستان قدس مقامی ممتاز داشت و ملک‌الشعرا محسوب می‌شد.

سیدرضا موید که روز گذشته (15 مهر) به دیار باقی شتافت، سرودن را از ۱۲ سالگی آغاز کرد؛ علاقه‌اش به شعر پای او را به کتابخانه آستان قدس رضوی گشود و باعث شد ساعت‌ها در جوار حرم مطهر رضوی به مطالعه دیوان اشعار گذشتگان بپردازد. وی طی سال‌های متمادی اشعار قابل توجه آئینی سروده که همواره مورد استفاده ذاکران و مداحان اهل بیت (ع) قرار گرفته است.

موید از بزرگان شعر آیینی به شمار می‌آید و هیچ مناسبتی در تقویم تشیع نیست که برای آن شعری نسروده باشد. «گل‌های اشک»، «جلوه‌های رسالت»، «نغمه‌های ولایت»، «سفینه‌های نور» و «چکامه عشق» بخشی از آثار متعدد او است که منتشر شده است.

وی در  سال 1400 از سوی بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) به‌عنوان خادم برگزیده فرهنگ رضوی معرفی شده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها