سه‌شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۸
دوره آموزش تعلیق‌خوانی برگزار می‌شود

دوره تعلیق‌خوانی با تدریس عمادالدین شیخ‌الحکمایی از هفته دوم مهر 1401 به صورت حضوری آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، دوره تعلیق‌خوانی با تدریس عمادالدین شیخ‌الحکمایی از هفته دوم مهر 1401 به صورت حضوری آغاز خواهد شد.

این دوره در 10 جلسه برگزار می‌شود و به سیر تحول خطوط تا شکل‌گیری خط تعلیق، نقش رقاع و توقیع در پیدایش قلم تعلیق، کاربردهای خط تعلیق، تنوع و سبک‌های مختلف تعلیق‌نویسی، خواندن اسناد و نسخه‌های خط تعلیق پرداخته خواهد شد.

عمادالدین شیخ الحكمایی فارغ‌التحصیل كارشناسی ارشد تاریخ دوره اسلامی است. از سال 1367 فعالیت قلمی خود را آغاز کرد و با نگارش مقالاتی در باب سندشناسی، کتیبه‌شناسی و مهرشناسی در راه شناساندن آن‌ها به جامعه علمی کوشیده است.

از جمله کتاب‌های اوست: مفتاح الهدایه و مصباح العنایه، محمودبن عثمان، (پژوهش و تصحیح)، تهران، روزنه. 1376؛ فهرست اسناد بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی، موزه ملی و كتابخانه مجلس شورای اسلامی، (اثر برگزیده کتابخانه ملی) 1387؛ اسناد معماری ایران، دفتر اول، تهران، فرهنگستان هنر، و دانشنامه معماری ایران. 1388؛  کتابچه املاک اینجوی فارس (مشترک با استاد ایرج افشار)، فرهنگستان هنر و دانشنامه معماری ایران. 1389؛ تاریخ بوشهر، تألیف محمدحسین سعادت، تصحیح و پژوهش (با همکاری دکتر عبدالرسول خیراندیش)، تهران، مرکز پژوهشی میراث مکتوب. 1391؛  تحوّل در آداب کتابت و ترسّل (با مشارکت محیا شعیبی عمرانی)، انتشارات دکتر محمود افشار، 1400.

علاقه­‌مندان برای ثبت­‌نام در این دوره، فرم ثبت نام را تکمیل و همراه فیش واریزی دوره مورد نظر به ایمیل info@mirasmaktoob.ir یا شماره واتس‌اپ/ تلگرام 09394078921 (آقای شهرام یاری) ارسال کنند.

دوره‌های این فصل، حضوری در نظر گرفته شده است اما با توجه به درخواست‌ها برای برگزاری کلاس غیرحضوری، در صورتی که تعداد ثبت نام‌کنندگان به حد نصاب برسد با موافقت مدرس، دوره را غیرحضوری نیز برگزار می‌کنیم. در صورت تمایل به برگزاری کلاس غیرحضوری فرم ثبت نام را تکمیل و ارسال کنید. در بالای فرم بنویسید که متقاضی کلاس غیرحضوری هستید.

شروع دوره شنبه 9 مهر 1401، ساعت 15 تا 16 و 30 دقیقه (هفته‌ای یک جلسه، شنبه‌ها) است و تاریخ ثبت نام 21 تا 31 شهریور 1401 اعلام شده است. طول دوره نیز 15 ساعت (10 جلسه یک و نیم ساعته) است.

نشانی برگزاری کارگاه نیز خیابان انقلاب، بین خیابان دانشگاه و خیابان ابوریحان، شماره 1182 (ساختمان فروردین)- طبقه دوم- واحد 8، مؤسسه پژوهشی میراث مکتوب است.

شایان ذکر است که به شرکت­‌کنندگان در این کارگاه، گواهی حضور اعطا می­‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها