این کتاب در سه فصل «مبانی عصریسازی افعال پیامبر(ص)»، «مراحل عصری سازی افعال پیامبر(ص)» و «تحلیل نمونههای افعال پیامبر(ص)» را موردبررسی و واکاوی قرار داده است. همچنین ضرورت تأسی به فعل پیامبر(ص) و عرفی بودن افعال ایشان، امکانسنجی انجام فعل پیامبر(ص)، اقسام تأسی به فعل پیامبر(ص)، اقسام و ملاک محدودیت تاریخی، روششناسی کشف مقصود فعل، بازسازی فعل پیامبر(ص)، احراز محدودیت تاریخی در فعل پیامبر(ص) و... برخی از موضوعاتی است که در این کتاب به آن پرداختهشده است.
این تحقیق از منظر تبارشناسی، مطالعهای میانرشتهای است که از پیوند دو دانش حدیث و تاریخ بهره میگیرد و به تحلیل گزارههای رفتاری پیامبر(ص) میپردازد. از منظر گستره تحقیقی، کار انجامشده پژوهشی درون مذهبی است که بامطالعه منابع آرا و نگرشهای اندیشمندان شیعی به بررسی چگونگی روزآمدسازی افعال پیامبر(ع) میاندیشد و از منظر نوع تحقیقی، پژوهشی مسئله محور است که از مواجه با مشکل آغاز و پس از تبدیل آن به مسئله، به دنبال کشف پاسخ میگردد.
کتاب «عصریسازی افعال پیامبر(ص)» به قلم توانای حجتالاسلاموالمسلمین مهدی مردانی گلستانی تدوینشده و در شمارگان 300 نسخ در قطع رقعی به چاپ رسیده و در اختیار علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی قرارگرفته است.
نظر شما