جمعه ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۱
حذف ارز ترجیحی یک تصمیم راهبردی برای کشور بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه دولت‌ مردمی ثابت کرد همه راه‌ها به غرب و کدخدای غربی ختم نمی‌شود، گفت: حذف ارز ترجیحی یک تصمیم راهبردی برای کشور بود که شخص رئیس جمهور آبرو و شخصیت اجتماعی خود را به‌ میدان آورد تا این تصمیم سخت و اساسی گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در ادامه سفر استانی هیات دولت به استان اصفهان در جمع اقشار مردم دهاقان با اشاره به دیدارهای اخیرش با مسئولان عالی رتبه منطقه که تنها در فاصله دو روز برگزار شده است، گفت: دولت مردمی با عملکرد خود ثابت کرد همه راه‌ها به غرب و کدخدای غربی ختم نمی‌شود. میزان حجم واردات و صادرات ما با کشورهای منطقه تاکنون ۲ برابر سال قبل شده است، درحالی که سال‌ها کشور معطل  کمک غربی‌ها شده بود. به هر حال امروز ریل کشور درحال تغییر است البته به خوبی واقف هستیم تغییر ریل همراه با سختی‌های است.
 
وی با تاکید بر اینکه ادامه تخصیص ارز ترجیحی ناممکن بود، ادامه داد: ارز ترجیحی تبعیض، فساد و قاچاق به‌ دنبال داشت هرچند قطع آن برای دولت راحت نبود و به‌ معنای نادیده گرفتن مشکلات نبود بلکه یک تصمیم راهبردی بود که هیچ دولتی چنین تصمیمی را در دوره کاری خود نمی‌گرفت اما شخص رئیس جمهور آبرو و شخصیت اجتماعی خود را به‌ میدان آورده تا جامعه را به‌ سمت رستگاری اقتصادی رهنمود کنند. 
 
وی اظهار داشت: مردم به آقای رئیس‌جمهور رای دادند تا تصمیمات بزرگ برای آینده کشور اتخاذ کنند هر چند تصمیمات بزرگ شاید با چالش‌هایی مواجه شود.
 
وزیر فرهنگ با تاکید براینکه وضعیت معیشتی و مسائل اقتصادی همچون حوزه‌های دفاعی به‌ نقطه قوت تبدیل خواهند شد، افزود: اگر این مسائل قابل حل نبود جناب رئیس جمهور مصمم به حضور در این عرصه نمی‌شدند. 
 
اسماعیلی به رشد ۵/۷ درصدی اقتصادی کشور در سه‌ماهه چهارم سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: این عدد با دوره مشابه قبلی قابل مقایسه نیست. دستاوردهای انجام شده میزان فروش نفت و درآمدهای نفتی نیز با کار جمعی صورت گرفته است. 
 
وی به تشریح چگونگی روند‌ مصوبات سفرهای استانی پرداخت و گفت: وزرا در دولت درباره تمام لوایح و مصوبات حق رای و ابراز نظر دارند لذا وزرایی که در سفرهای استانی در شهرستان‌ها حضور پیدا می‌کنند در‌ جایگاه نمایندگی از رئیس جمهور وظیفه پوشش همه مسائل را دارند در حالی‌ که به‌ لحاظ حقوقی نیز توان پیگیری موضوعات در هیات دولت را خواهند داشت.  
 
وزیر فرهنگ در دولت مردمی درباره چگونگی پیگیری مصوبات سفرهای استانی گفت: بعد از سفرهای استانی نماینده دولت و رئیس جمهور موارد و مصوبات سفرها را به معاونت رئیس جمهور منتقل می‌کنند تا مورد ارزیابی قرار گیرد اما سفر یک وزیر و بررسی مشکلات حتما به‌ معنای رفع تمام مشکلات نیست بلکه سرآغاز تلاش برای حل مسائل است.
 
اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دهاقان شهرستانی سرشار از استعدادهای خوب و درخشان است که به‌لحاظ منابع معدنی نیز غنی است.
 
وی منابع انسانی فرهیخته را مهم‌ترین مولفه قدرت و عزت شهرستان دهاقان دانست و افزود: در دهاقان این مسئله به‌ وفور قابل مشاهده است درحالی که به ضعف‌ها، مشکلات و نارسایی‌ها آن نیز واقف هستیم.  
 
گفتنی است، حضور در جمع اقشار مختلف مردم دهاقان پایان برنامه‌های کاری وزیر فرهنگ در سفر یک روزه استانی به شهرستان‌های «شهرضا» و «دهاقان» از توابع استان اصفهان بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها