وی درباره موضوع داستان «لیاندخت» توضیح داد: «لیاندخت»، داستان یک زن و رنجها و چالشهایی است که برای رسیدن به هدفش با آنها مواجه میشود.
شیری همچنین درباره علت انتخاب نام «لیاندخت» نخستین اثر داستانی خود بیان کرد: «لیان» اسم قدیم شهر بوشهر و داستان درباره دختری از اهالی همین شهر است؛ از آنجا که رنجها و چالشهای شخصیت اصلی داستان را تمام دختران بوشهر به شکلی متفاوت درک کردهاند، تصمیم گرفتم این اسم را برای کتاب انتخاب کنم تا «لیاندخت» صدای تمام دختران بوشهر و حتی ایران باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه خالد حسینی، جین وبستر و اریک امانوئل اشمیت نویسندگان مورد علاقه من هستند، افزود: سعی کردم در نوشتن «لیاندخت» قلمی ساده و روان داشته باشم تا مخاطب برای ارتباط برقرار کردن با داستان به زحمت نیفتد؛ مثل حسی که خودم از خواندن داستانهای مهرداد صدقی و هوشنگ مرادیکرمانی لمس میکنم.
شیری در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه آیا خبرنگاری موجب ورود شما به دنیای نویسندگی شد، گفت: خیر؛ پیش از اینکه وارد عرصه خبرنگاری شوم، داستان مینوشتم اما هیچگاه آن را بهصورت جدی دنبال نمیکردم تا اینکه جشنواره داستاننویسی خودنویس و علاقهای که از زمان کودکی همراه من بود، موجب شد بهصورت جدی به آن فکر کنم و داستان خودم را بنویسم.
این خبرنگار در پایان یادآور شد: از لیاندخت در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رونمایی شد؛ اما بهزودی در آیینی در بوشهر هم با حضور نویسندگان و اهالی داستان رونمایی خواهد شد.
به گزارش ایبنا؛ «لیاندخت» نوشته ثریا شیری، نویسنده و خبرنگار بوشهری به همت نشر صاد منتشر شده است. شیری متولد بندر گناوه و دانشآموخته رشته روابط عمومی در مقطع کارشناسی است. وی در حال حاضر خبرنگار هفتهنامه «اتحاد جنوب» و مشاور و دبیر سایت نشرسرای خودنویس است. «لیان دخت» نخستین اثر ثریا شیری است که با محوریت یک دختر بوشهری و تبیین سبک زندگی زنان جنوب به رشته تحریر درآمده است.
نظر شما