وی با بیان اینکه حضور نویسندگان در غرفه ناشران استانی نیز یکی دیگر از این اقدامات است، اظهار کرد: این کار با هدف معرفی نویسندگان مستعد و ساعی بومی به مخاطبان انجام میشود تا هم از نزدیک با مخاطبان آشنا شوند و هم مخاطبان با آنها ارتباط بگیرند. از سوی دیگر با توجه به فضای تبلیغاتی جدیای که به دنبال برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ایجاد میشود، ظرفیت بسیار خوبی وجود دارد که ناشران استانی شاخص را نیز معرفی کنیم تا در کل به فرایند تبلیغ و ترویج کتاب کمک کند.
او با اشاره به تبلیغات گسترده نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در استان فارس توضیح داد: تلاش کردیم بخش مجازی نمایشگاه را در شهرهای مختلف استان تبلیغ و اطلاعرسانی کنیم تا افرادی که امکان حضور در تهران را ندارند برای خرید کتاب تشویق و ترغیب شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس همچنین مطرح کرد: با توجه به تجربیات خوب و موفق نمایشگاه مجازی کتاب طی دو دوره اخیر طبیعی است که بخش زیادی از مخاطبان استانی از این رویداد استقبال کنند.
حمیدرضا قانعی در پایان به معرفی طرحها و فعالیتهای بومی استان فارس در سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران پرداخت و گفت: تلاش داریم به بهانه پایتخت کتاب بودن استان فارس در سالهای قبل، بخش زیادی از طرحهای ابداعی و ترویجی کتاب را به همراه فرهنگ بومی منطقه در نمایشگاه معرفی کنیم.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم تا سیویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با شعار «با کتاب سلامتیم» در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.
نظر شما