وی با اشاره به برخی از این آثار توضیح داد: رمان «گناه زیبایی» نوشته سیدمحمد سادات اخوی با محوریت زندگی حضرت مجتبی (ع) بوده و به اتهامات و هجمههای ناروایی که درخصوص حضرت وجود دارد پرداخته است؛ این اثر، داستانی است که در آن جوانی راه گم کرده و در مسیر زندگی به خرما فروشی به نام میثم برخورد میکند و روزگاری با او هممسیر و همکلام میشود.
او همچنین از انتشار رمان «قصههای من و ننه آغا» نوشته مظفر سالاری خبر داد و افزود: این کتاب مجموعه داستانهای کوتاه است که نویسنده یزدی آن در این مجموعه، ماجراهایی خاطرهانگیز از دوران نوجوانی و کودکیاش را روایت میکند. آثار دیگری چون رمان «کاثیا» نوشته امید کورهچی، «هفده تناقض سرمایهداری و پایان آن» اثر دیوید هاروی درباره تشریح تناقضهای سرمایه داری و «خودت را به خواب نزن» نوشته مری ابرستات درباره نگرشی متفاوت به انقلاب جنسی نیز از دیگر کتابهای انتشارات کتابستان معرفت در نمایشگاه کتاب امسال است.
مدیر انتشارات کتابستان معرفت در ادامه به برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در روزهای آتی اشاره و بیان کرد: اکنون که محدودیتهای کرونایی برداشته شده حضور مردم در اجتماعات در حوزههای مختلف پررنگتر شده است؛ در این میان نمایشگاه کتاب با توجه به عمومیتی که دارد طیف مخاطبان گستردهتری هم دارد. پیشبینی میکنیم که امسال استقبال بسیار خوبی از سوی مخاطبان صورت میگیرد؛ قرار گرفتن بخش مجازی در کنار فیزیکی نیز کار خوبی بود زیرا معتقدم که این دو در کنار هم به کامل شدن فضای کلی نمایشگاه کمک میکند.
محمد حقی در پایان سخنان خود با طرح این موضوع که بخش مجازی سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به ایجاد عدالت فرهنگی در میان قشرهای مختلف مردم منجر میشود، گفت: دسترسی آسان مردم از سراسر کشور به کتاب یکی از ویژگیهای این بخش است که در طول دو سال قبل هم تاثیر آن را دیدیم.
سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از بیستویکم تا سیویکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ با شعار «با کتاب سلامتیم» در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir برگزار میشود.
نظر شما