نشست مجازی «فلسفه اسلامی در غرب» با حضور محمدصالح زارعپور روز دوشنبه، ۲۹ فروردین برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) نشست مجازی «فلسفه اسلامی در غرب» با حضور محمدصالح زارعپور استاد دانشگاه منچستر با عنوان زمان در روز دوشنبه، ۲۹ فروردین برگزار می شود.
آغاز این نشست که توسط شعبه قم مؤسسه گروه فلسفه اسلامی برپا می شود، از ساعت ۱۶ است.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
نشست نقد و بررسی کتاب «ایران ــ روسیه: دو قرن مواجهه» اثر استفانی کرونین در سالن پرهام ساختمان آرشیو ملی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار میشود.
این رمان که در سال ۱۹۷۷ منتشر شد، سفری بیمانند به تاروپود مفهوم خانواده، میراث فرهنگی و تقلایی همهگیر برای معنابخشی به زندگی در مواجهه با مرگ است. سبک نیمهزندگینامهای فانته، اصالت و عمق احساسی ویژهای به این داستان میبخشد و آن را به خوانشی تأثیرگذار برای هر کسی که به دنبال درک پیچیدگیهای زندگی است، تبدیل میکند.
مراسم رونمایی از ترجمه سندی کتاب «تاریخ و جغرافیای تصوف» با حضور مترجم کتاب، اساتید دانشگاه و دوستداران کتاب و حوزه فرهنگ در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد برگزار شد.
محمدمهدی جلالیان، بنیانگذار استودیو «کمیکا»، نویسندگی و طراحی کتاب کمیک را مهمترین بخش هزینه ۷۰۰ میلیونی تا ۱ میلیاردی، ناشر حرفهای این نوع کتاب در ایران میداند.
سلسله نشستهای تصویرگری و طراحی گرافیک کتاب با عنوان «سهشنبههای طلایی» عصر امروز با حضور سمیه محمدی تصویرگر کتاب کودک در کارستان بهارستان برگزار شد. /عکاس:معصومه احمدی
کتاب «در باب ابداع معنای عکس» نوشته آلن سکولا و ترجمه محمد نبوی در نوبت اول ۱۴۰۳ با ۶۴ صفحه به قیمت ۷۰ هزار تومان به همت انتشارات بیگاه منتشر شده است.
تفاهمنامه همکاری نهاد کتابخانههای عمومی کشور و سازمان قضایی نیروهای مسلح با موضوع همافزایی سازمان یافته، توسعه و تعمیق همکاریهای علمی، پژوهشی و آموزشی با در نظر گرفتن ظرفیتها و امکانات طرفین، به امضاء رسید.
نرگس کریمی گفت: داستان از همان ابتدا با لحنی آرام و در عین حال عمیق من را با خودش همراه کرد. احساس کردم با اثری روبهرو هستم که میتواند مخاطب را به درون زندگی شخصیتهایش ببرد و او را با پرسشهای بزرگ زندگی روبهرو کند. این رمان خواننده را به تفکر درباره عشق، فاشیسم، هنر و هویت انسانی وادار میکند.
در دهههای اخیر، شاهد ظهور پدیدهای در حوزه هنر بودهایم که میتوان آن را «فرسایش معنایی» نامید؛ استفاده بیشازحد یا نادرست از واژهها و اصطلاحات هنری که موجب شده بسیاری از این کلمات از معنا تهی شوند.
نظر شما