مراسم شب شعر آیینی «مادر امت» با حضور شاعران نامآشنای کشور در سالروز وفات حضرت خدیجه (س) در فرهنگسرای اندیشه برگزار میشود.
وی افزود: معرفی الگوهای ناب دینی به نسل جوان یکی از مسئولیتهای مهم دستگاههای فرهنگی است؛ به ویژه آنکه دشمنان اسلام تلاش میکنند با دست بردن در تاریخ و تحریف آن جای حق و باطل را عوض کرده و روایتهای جدیدی را به نسل جوان معرفی کنند. از این روی معرفی الگوهای ناب دین اسلام و مکتب تشیع امری واجب و ضروری است.
رئیس فرهنگسرای اندیشه با اشاره به سالروز وفات حضرت خدیجه گفت: یکی از مناسبتهای مهم در ماه رمضان، وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها، همسر فداکار و باوفای پیامبر مکرم اسلام است. این بانوی مکرمه الگویی ناب در دین اسلام به شمار میرود که به گواه تاریخ، پیروزیهای اسلام و گسترش آن مرهون تلاشها، زحمات و خدمات اوست. از این روی شناخت این بانوی فداکار و سجایای اخلاقی او بر همه مسلمانان واجب است.
او از برگزاری شب شعر آئینی «مادر امت» خبر داد و افزود: فرهنگسرای اندیشه به مناسبت روز وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها شب شعر آئینی «مادر امت» را با حضور برترین شاعران آئینی کشور برگزار میکند. این مراسم در شب وفات این بانوی اسوه برگزار شده و ضمن شعرخوانی آئینی مراسم مرثیهخوانی و ذکر مصیبت برگزار میشود.
وی درباره شاعرانی که در این جلسه به ساحت مقدس اهل بیت عرض ادب میکنند، گفت: از جمله شاعران حاضر در این مراسم میتوان به افشین اعلا، احمد بابایی، قاسم صرافان، سعید بیابانکی، اسماعیل امینی، جواد محمدزمانی، محمود تاری، نغمه مستشار نظامی، نفیسه سادات موسوی، احمد علوی، فاطمه بیرامی و … اشاره کرد. همچنین اجرای این مراسم را محمود حبیبی کسبی برعهده دارد.
امینزاده گفت: در بخش دیگری از این جلسه، مراسم تقدیر از فعالان قرآنی نسل چهارم و تجلیل از شاعر پیشکسوت، عباس براتیپور برگزار میشود. همچنین حجت الاسلام جواد محمدزمانی درباره فضائل و خدمات حضرت خدیجه به اسلام سخنرانی میکند. پایان بخش این مراسم نیز مرثیهخوانی رحمان نوازنی است. افطاری سادهای نیز برای این مراسم تدارک دیده شده است.
شب شعر آئینی «مادر امت» به همت فرهنگسرای اندیشه و با مشارکت شهرداری منطقه ۷ روز سهشنبه ۲۳ فروردین ماه از ساعت ۱۷ در فرهنگسرای اندیشه برگزار میشود. حضور برای عموم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی بلامانع است.
نظر شما