مراسم اختتامیه دومین مرحله استانی جشنواره ملی افتخار من استان مرکزی برگزار و ضمن تجلیل از برگزیدگان این جشنواره از دو کتاب «قلب و خمپاره» و «آخرین ماموریت» از تولیدات جدید اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در حوزه ایثار و شهادت رونمایی شد.
کتاب "قلب و خمپاره" روایت جانباز سرافراز ارتشی مصطفی پولادوند با نویسندگی حدیثه آقارضایی است و "آخرین ماموریت" با محتوای خاطرات و قلم جانباز سرافراز امیرحسین شریفی است.
سرهنگ غلامرضا کریمی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی در این مراسم گفت: به برکت کنگره شهدای استان مرکزی بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب در طی ۳ سال گذشته به چاپ رسیده که با برنامه ریزیهای انجام شده سعی داریم امسال با مشارکت سایر دستگاهها ۶۰ عنوان کتاب را تهیه کنیم که البته لازمه این کار مشارکت و هم افزایی دستگاهها در استان است.
سرهنگ کریمی افزود: همچنین به برکت کنگره شهدای استان مرکزی بیش از ۱۰ هزار جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس در کتابخانه تخصصی دفاع مقدس استان مرکزی جمعآوری شده که پژوهشگران و نویسندگان میتوانند از این آثار استفاده کنند.
او با اشاره به جشنواره افتخار من اضافه کرد: مرحله استانی دومین جشنواره افتخار من با هدف انتقال تجربیات و خاطرات دفاع مقدس به نسل جوان در راستای نهضت خاطره گویی دفاع مقدس و تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در حوزه دفاع مقدس یعنی همان جلوگیری از تحریف و فراموشی فرهنگ دفاع مقدس از اردیبهشت ماه در دستور کار مدیریت پیشکسوتان و راهیان نور این اداره قرار گرفت.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: بیش از ۱۰۰ اثر فاخر و مورد قبول در مرحله استانی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که بعد از داوری آثار در نهایت ۳ اثر ویدوئی، ۳ اثر صوتی و ۳ اثر عکس خاطره برتر شناخته شدند و این ۹ اثر به مرحله کشوری راه پیداکردند.
او با اشاره به دهه بصیرت و سالگرد شهادت سردار سلیمانی ادامه داد: شهید سلیمانی با مجاهدتهای شبانه روزی در حیات بابرکت خود برای جامعه اسلامی و امتهای اسلام امنیت، اقتدار و سربلندی به ارمغان آورد و با خنثی نمودن توطئههای جریان داعش و تفکیری در منطقه مانع بزرگی برای تحقق اهداف شوم آنها شد.
سرهنگ کریمی با تاکید بر اینکه اساس حرکت و مکتب شهید سلیمانی ولایتمداری است، گفت: شاخصه حرکت و موفقیتهای حاج قاسم سلیمانی تبعیت از ولایت بود و این درس بسیار مهمی است که باید به آن توجه کنیم.
او بیان کرد: اعتماد به نصرت الهی، ساده زیستی، اعتقاد به نقش مردم، ایستادگی بر روی ارزشهای اسلامی، شهادت طلبی و شجاعت از ویژگیهای دیگر سیره شهید سلیمانی است و این شاخصهها امروز باید برای نسل جوان و نوجوان تبیین شود.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی تربیت یافته مکتب عاشورا بود، افزود: شهید سلیمانی همواره خود را سرباز اسلام و ولایت میدانست و بهترین تعبیر را برای شهید سلیمانی مقام معظم رهبری داشتند که سیره و شخصیت ایشان را به عنوان مکتب عنوان کردند و امروز مکتب شهید سلیمانی برای جوانان و نوجوانان دانشگاهی بزرگ است.
نظر شما