دوشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶
«علامه ضدانقلاب؟!» به بازار کتاب می‌آید

کتاب «علامه ضدانقلاب؟!» نگاهی به نسبت علامه طباطبایی با انقلاب و جمهوری اسلامی به‌زودی از سوی انتشارات شهید کاظمی روانه بازار نشر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، رضا اکبری آهنگر و وحید خضاب، دو نویسنده ارزشمند انقلابی که پیش‌تر با آثاری همچون «حقایقی پیرامون انجمن حجتیه»، «تو زودتر بکش»، «از افغانستان تا لندستان» و «فرمانده در سایه» به جامعه کتابخوان معرفی شده‌اند، این‌بار براساس دغدغه، اهمیت موضوع و شبهاتی که مطرح شده به سراغ نگارش «علامه ضدانقلاب؟!» رفته‌اند. مؤلفان در این کتاب سعی کرده‌اند با ارائه 11 مصاحبه و یک پیوست تحقیقی به سؤالات و شبهاتی که مدتی است نسبت به علامه طباطبایی مطرح می‌شود را پاسخ داده و تصویری حقیقی از مشی علمی و عملی علامه طباطبائی در زمینه انقلاب و جمهوری اسلامی را ارائه کند.
 
بخشی از مقدمه کتاب
«این انقلاب یک شهید داشت، آن هم اسلام بود!»
سال 1394 این جمله را شنیدیم. مشغول ضبط خاطرات یکی از شخصیت‌های حوزوی بودیم. در یکی از جلسات ضبط خاطرات، آن جمله را از قول علامه نقل کرد. مشخص است شنیدن این جمله، چه باری از حیرت بر دوش ما می‌گذاشت. با توجه به جایگاه عرفانی علامه و نگاهی که به شاگردان سلوکی‌ایشان داشتیم، نمی‌توانستیم از این سخن سرسری بگذریم. اگر شیفتۀ نظامی بودیم که عارف محبوبمان آن را برای اسلام مضر می‌دانست، باید انتخاب می‌کردیم. یا عشقمان به انقلاب اشتباه بوده یا عشقمان به علامه! اگر آن روایت صحیح می‌بود، نمی‌شد این دو عشق را با هم جمع کرد.
شروع به بررسی کردیم، از کسانی که آگاه‌تر بودند پرسیدیم، از کسانی که به اقتضای سن و موقعیت در بطن حوادث تاریخی بودند سؤال کردیم، هر منبعی در این زمینه در دسترس بود خواندیم و هرچه بیشتر پیش رفتیم بیشتر متحیر شدیم!
با کسانی که آشنایی دقیقتری با علامه داشتند هم‌کلام شدیم و با توجه به این شبهه دوباره نگاهی به آثار علامه انداختیم. هرچه بیشتر دقت کردیم، انتساب این جمله به علامه در ذهنمان بیشتر و بیشتر رنگ باخت.
در این فضا، به نتیجه رسیدیم بد نیست پاسخی به این جملۀ منتسب به علامه داده شود. یکی از بهترین راه‌ها، گفتگو با کسانی بود که در سینهشان خاطراتی از علامه داشتند که خلاف آن جمله را می‌رساند یا آنکه تحلیلی از زندگی علامه و شاگردان سلوکی‌ایشان داشتند که می‌توانست به وضوح، کذب آن انتساب را نمایان کند».
 
علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب بعد از انتشار می‌توانند از طریق سایت رسمی انتشارات شهید کاظمی(https://nashreshahidkazemi.ir/) و یا از طریق ارسال نام کتاب به سامانه پیام کوتاه 3000141441 کتاب را با تخفیف تهیه کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها