حجةالاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، در جریان این رویداد اظهار کرد: دارالارشاد اردبیل خاستگاه عشق به ساحت اهل بیت است و از همین رو، مردم این خطه با فرهنگ و هنر دینی عجین هستند.
وی با بیان اینکه در آستانه ۱۳ آبان شاهد راهاندازی مکان و فضای ارزشمندی هستیم که علاقهمندان میتوانند بهرههای بسیاری از آن بگیرند، افزود: در کوران رسانههای متعدد، نخبگان ما نیازمند منابع غنی و اصیل برای مطالعه هستند و در این زمینه بهترین و شایستهترین میراث به جا مانده میتواند کتاب و آثار مکتوب باشد.
جعفرزاده تصریح کرد: برای هدایت بشریت، کتاب قرآن به خاتمالانبیاء نازل شد که از ارزش و جایگاه خواندن و نوشتن در مکتب اسلام حکایت دارد و از آنجایی که آخرین معجزه الهی کتاب است، ضرورت دارد در شکوفایی و اعتلای بشر به عنوان ارزشمندترین بسترساز تحول فرهنگی و تمدنی مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر شایستهسالاری در تولید آثار مکتوب گفت: علاوه بر تورم و تغییر و تحول در حوزه صنعت چاپ و نشر، متأسفانه با کمبود تولید آثار فاخر متناسب با ذائقه مخاطب مواجهیم که نتیجه آن ضعف در جذب نسل جدید به کتاب و کتابخوانی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل اضافه کرد: در گام دوم انقلاب نیز محوریترین موضوع تربیت و تعالی نسل جوان، دانش و پژوهش تعریف شده و بر این اساس ضروری است که کتاب و کتابخوانی بیش از پیش ترویج یابد.
به اذعان جعفرزاده، سه صدا در گردش روزگار دارای ارج و قرب است؛ صدای گردش قلم علما و فضلا، صدای پوتین مجاهد فی سبیلالله و صدای گردش چرخ ریسندگی زنان پاکدامن.
علی اسماعیلی، مدیرعامل فروشگاههای زنجیرهای «کتابشهر ایران» نیز اظهار کرد: مایه مباهات است که با همراهی علاقهمندان، فروشگاه کهنشهر اردبیل در ردیف ۱۰ فروشگاه نخست «کتابشهر ایران» قرار گرفت.
وی افزود: این مجموعه تنها یک فروشگاه نیست، بلکه محل تجارب آرا و برگزاری جلسات و نشستهای فرهنگی، هنری و ادبی است که میتواند به مکان پرورش استعدادهای ناب در این حوزه تبدیل شود و امید میرود ضمن کمک به افزایش سرانه کتابخوانی، در گسترش فعالیتهای این حوزه نیز راهگشا باشد.
بنا به این گزارش، جشن امضای کتابهای مژده لواسانی، اجرای ساز و آواز از سوی پارسا خائف، شعرخوانی شاعرانی چون کاظم نظری بقا، میلاد نیکفال و اسد نیکفال، از دیگر بخشهای آیین گشایش نهمین «کتابشهر ایران» در اردبیل بود.
نظر شما