نشست «ظهور اسطوره امروز در هویت ملی در ادبیات دفاع مقدس» چهارشنبه (هفتم مهرماه 1400) برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست «ظهور اسطوره امروز در هویت ملی در ادبیات دفاع مقدس» چهارشنبه (هفتم مهرماه 1400) به همت خانه کتاب و ادبیات ایران با همکاری سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس با حضور علی عباسی و مهدی کاموس برگزار خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند این نشست را از ساعت 15 بهصورت زنده از آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران به نشانی www.aparat.com/khaneketab دنبال کنند.
«صحبت آن مونس جان» گزیدهای از گفتوگوهای استاد فتحاللّه مجتبائی با نشریههای تخصصی و همگانی کشور است. این مصاحبهها در بازۀ زمانی حدود سی سال صورت گرفتهاند و بهکوشش محمدرضا عدلی و همکاری شیرین عاصمی در انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی منتشر شده است.
حاجیعلیان گفت: روایتها را خوانندگان انتخاب میکنند، هر نویسنده برای مخاطب فرضی خود مینویسد و در این اینجا ما مجید رحمانی را داریم که به ادبیات کهن علاقه دارد و دوست دارد مخاطبش کتاب تاریخ بخواند.
پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، نخستین نشست از سلسله نشستهای «گفتمان هویت ملی در ایران» را با عنوان «استاد ابراهیم پورداوود و گفتمان هویت ملی در ایران» برگزار میکند.
کتاب «حیدر» به قلم آزاده اسکندری در نماز جمعه ۲۱ دیماه تهران معرفی شد. این کتاب رمانی تاریخی و جذاب است که با استناد به منابع قابل اطمینان نوشته شده است.
کتاب «میرزا کوچک خان، سردار جنگل» تألیف ابراهیم رضازاده فخرایی در نشست «صد کتاب ماندگار قرن»، در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران معرفی و بررسی خواهد شد.
البرز - شهردار نظرآباد از افزایش سرانه فضاهای کتابخانهای این شهرستان خبر داد و گفت: ساختمان جدید کتابخانه امام صادق (ع) نیز در آیندهای نزدیک بهرهبرداری میشود.
خلیل اسماعیلی گفت: انتشارات نظامالملک با همکاری تئاتر شهر، آیین رونمایی از دفاتر سوم و چهارم «مونودراما» را جمعه ۲۸ دیماه ۱۴۰۳ در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار میکند.
در این مقاله، سفری منحصر به فرد را آغاز می کنیم؛ سفری که از دل داستان های ادبی نشأت گرفته و به واقعیت تبدیل میشود. همراه ما باشید تا استانبول را از نگاه نویسندگان کشف کنیم.
«صحبت آن مونس جان» گزیدهای از گفتوگوهای استاد فتحاللّه مجتبائی با نشریههای تخصصی و همگانی کشور است. این مصاحبهها در بازۀ زمانی حدود سی سال صورت گرفتهاند و بهکوشش محمدرضا عدلی و همکاری شیرین عاصمی در انتشارات فرهنگستان زبان و ادب فارسی منتشر شده است.
دراین کارگاه که به مناسبت میلاد امام علی (ع) برگزار شد، به موضوعاتی چون قدردانی مقام پدر و اهمیت جایگاه خانواده اشاره شد و ناصر پروانی در شرح وتوضیح صنعت ایهام گفت: صنعت ایهام یک واژه است با حداقل دو معنی که یکی نزدیک به ذهن و دیگری دور از ذهن است.
اردبیل- مدیرکل کتابخانههای عمومی استان اردبیل گفت: طرح کوله کتابها همراه با جشنواره بزرگ «کتابخوان» در شهرهای فاقد کتابخانه و مناطق عشایرنشین در استان اردبیل اجرا می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی را بهعنوان رئیس شورای سیاستگذاری سیو دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم» منصوب کرد.
سعید طاووسی تاریخنگار و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: شاید کمتر مطلبی درباره حیات امیرالمؤمنین(ع) باشد که در این کتاب پیدا نشود. هرچند مؤلف بر اختصار تأکید داشته است اما علاوه بر عوامل تاریخی و حوادث سعی کرده است شخصیت امیرالمومنین(ع) را هم پیش چشم مخاطب حاضر کند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور، بهمنظور تقویت همکاریهای دوجانبه برای بهبود زیرساختهای خدمات کتابخانهای و تأمین منابع، با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
ادبیات تطبیقی به روایت سوزان باسنت دعوتی است برای شناخت عمیقتر ادبیات تطبیقی رشتهای که مرزهای زبانی و فرهنگی را زیر پا مینهد تا پیوند میان متون و زمینههای آنها را بررسی کند.
کتاب «انقلاب روسیه: از لنین تا استالین، ۱۹۱۷-۱۹۲۹» دربردارنده همان دورهای است که در تاریخ بزرگ آمده است. این دورهای است که برای آن (برخلاف سالهای بعد)، منابع فراوانی از عصر شوروی در دسترس قرار دارد.
نظر شما