کتاب «فرزند پروری حسی» روش رفتار با کودکان را با توجه به حسهای آنها و حسهای والدین مطرح میکند. از آنجایی که حسهای ما اولین ابزار درک دنیای اطراف هستند توجه به آنها اولین قدم برای رفتار درست با کودکان است.
او ادامه داد: نویسنده در این کتاب با توجه به حسهای متداول پنج گانه و معرفی حسهای ناشناخته به والدین بینش جدیدی را در آنها ایجاد میکند تا با کمک آن درک بهتری از دنیای فرزندان خود داشته باشند و به تبع آن بهتر با آنها رفتار کنند.
به گفته این مترجم، مخاطبان اصلی کتاب والدین، مربیان فرزندپروری و اولیای مدرسه هستند. کتاب به زبان ساده نوشته شده است و برای عموم قابل استفاده است.
موسوی موجد با بیان اینکه دانش فرزندپروری نیاز اساسی جامعه ماست که با آن نسل آینده والدین آگاهتری باشند و هر کسی که فرزند دارد یا قصد فرزندار شدن دارد باید این دانش و مهارتهای برگرفته از آن را کسب کند افزود: از آنجایی که آینده کشور در دست فرزندان ماست، هدف از ترجمه این کتاب برداشتن گامیکوچک در جهت آگاهتر کردن والدین و تربیت بهتر خودمان و نسل آینده است که با توجه به حسهای خود و فرزندانمان روابط بهتری با آنها برقرار کنیم تا آنها هم در آینده والدین بهتری برای فرزندانشان باشند.
این مترجم در پایان گفت: این کتاب در مورد فرزندپروری بر اساس شناسایی حسهای کودکان و والدین است که باعث میشود والدین با نگاهی عمیقتر به حسهای فرزندانشان، دنیای آنها را بهتر درک کنند. آموزگاران و متولیان مدرسه هم میتوانند با توجه به حسهای دانشآموزان آنها را آموزش دهند. از آنجاییکه حسها، ورودیهای اصلی دنیای کودکان هستند توجه و برخورد درست با آنها در فرزندپروری حیاتی به نظر میرسد.
نظر شما