نشست مجازی «پرورش خلاقیت کودکان» بهعنوان سیزدهمین موضوع سلسه مباحث همایش «بحران و برون رفت؛ چالشهای امروز کتاب کودک و نوجوان» از سوی انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان برگزار میشود.
وی ادامه داد: براساس پژوهشهای جامعهشناختی، برای توسعه جامعه به سه نوع تفكر اساسي نياز داريم؛ گفتوگو، تفكر خلاق و تفكر نقاد كه در دوران كرونا، تفكر خلاق تحتالشعاع قرار گرفته و آسيب ديده است.
آذربايجاني با بيان اينكه تفكر خلاق به روشهاي مختلف توسعه پيدا میكند، گفت: اين تفكر از يکسو از سوی جامعه فرهنگی يعني ناشران بايد توسعه پيدا كند و از سوی ديگر خانوادهها هم در تقويت آن نقش به سزايی دارند.
وي تاكيد كرد: بايد براي خانوادهها اين دغدغه ايجاد شود كه در حوزه خلاقيت بيشتر متمركز شوند، زيرا برخی به بخش علوم تجربی متمركز شدند و توجهی به خلاقيت ندارند.
آذربايجاني با بيان اينكه در اين نشست مجازی درباره ضرورت تفكر خلاق صحبت خواهد شد، عنوان كرد: طرح مباحثی درباره تفكر خلاق، نقش كتاب در اين موضوع و اهميت خانوادهها به كتاب بهعنوان يک ابزار مهم در اين نشست بررسی خواهد شد.
به گفته وی، در جوامع توسعهيافته، بدون تفكر خلاق، نواوری و خلاقيتي را شاهد نيستيم و ضروری است كه اين موضوع از سوی خانوادهها و ناشران جدی گرفته شود.
سیزدهمین همایش «بحران و برون رفت؛ چالشهای امروز کتاب کودک و نوجوان» با موضوع پرورش خلاقیت کودکان سهشنبه ٩ شهريور از ساعت ١٧ تا ١٨ در صفحه اینستاگرام انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان به نشانی nasherane_ketabe_Kodak برگزار میشود.
نظر شما