معاون فرهنگی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجانغربی گفت: امکان ایجاد کتابخانه در همه مناطق میسر نیست، اما با همکاری شهرداری ارومیه در راستای تهیه یک دستگاه اتوبوس جهت اهدای کتاب در مناطق حاشیهنشین ارومیه این امکان میسر میشود.
وی ادامه داد: فرهنگسراهای شهرداری ظرفیت خوبی در حوزه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی هستند، و از این ظرفیتها باید بصورت هدفمند و درست برای اجرای برنامههای فرهنگی استفاده کرد.
بابازاده بسترسازی برای سوق دادن اقشار مختلف جامعه به سمت مطالعه را از اهداف طرح پایتخت کتاب عنوان کرد و گفت: با مهیا شدن زمینه مطالعه برای مردم جامعه بدون تردید شاهد افزایش دانش و آگاهی مردم خواهیم شد.
مصطفی میلانی، رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه نیز در این جلسه گفت: نهادهای فرهنگی شهر ارومیه بایستی جهت پیشبرد اهداف فرهنگی و هنری به خصوص حوزه کتاب و کتابخوانی مانند سایر موضوعات فرهنگی گام بردارند و این فعالیتها بایستی به تناسب ذائقه مردم شهر باشد تا شاهد بازخورد کافی و متناسب باشیم.
وی افزود: هم افزایی نهادهای فرهنگی و کتابخانه ای شهر برای افزایش سرانه مطالعه شهروندان ضروری است.
تهیه نماد شهری با موضوع کتاب، تهیه کتابخانههای کوچک در زیر پلهای روگذر، برگزاری نشستهای کتابخوانی در حوزه آسیبشناسی، مشارکت و همکاری در تولید کتاب گویا ویژه نابینایان، اجرای برنامههای ترویج کتاب در گروههای کودکان کار، ایجاد نشاط با برگزاری فستیوال و تئاتر خیابانی با موضوع ترویج کتابخوانی، راهاندازی کتابخانه سیار، هماهنگی برای تهیه اتوبوس جهت اهدای کتاب در مناطق حاشیهنشین با حضور اعضا ستاد پایتخت کتاب، درج گفتارهای پندآموز از بزرگان در دیوارهای سطح شهر و ایجاد کتابخانه کوچک در ورودی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی از طرحهای ارائه شده در جلسه بود.
نظر شما