نشست نقد و بررسی کتاب «تاریخ فلسفه معاصر غرب» با همکاری موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران به صورت مجازی از اینستاگرام شهر کتاب برگزار میشود.
اندیشه افلاطون بهواسطه نوافلاطونیان ادامه پیدا کرد و در قرن یازده میلادی با کشف آثار اصلی افلاطون مجدداً احیا شد و در قرنهای چهارده و پانزده میلادی با قول به اصالت اسم (Nominalismus) از نو زاده شد. بههمین ترتیب، مسلمانان و مسیحیان در قرن سیزده میلادی با کشف آثار اصلی ارسطو و تفاسیر خود بر آنها باعث تجدید حیات و شکوفایی آن شدند. امّا وضعیت در مورد فلسفههای قرن بیستم بهگونهای دیگر است؛ بهطوریکه جریانهای فلسفی زودبهزود و به فاصلهی ده تا بیست سال جای خود را به دیگر جریانها میدهند. به تازگی کتاب «تاریخ فلسفه معاصر غرب» توسط انتشارات موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران منتشرشده است.
منظور از «فلسفه معاصر» در عنوان این کتاب فلسفه قرن بیستم است. با یک استثناء و آن هم کیرکگور است که به قرن نوزدهم تعلق دارد؛ اما شرح اندیشهاش به لحاظ تأثیر بسزایی که در فلسفهی معاصر به طور کل در اندیشه هیدگر و یاسپرس به طور خاص داشته است در اینجا آمده است.
نشست نقد و بررسی کتاب «تاریخ فلسفه معاصر غرب» نوشته بهمن پازوکی با همکاری موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران در روز سهشنبه هفتم اردیبهشت ساعت ۱۱ صبح با حضور امیراحسان کرباسیزاده، احمد رجبی و بهمن پازوکی به صورت مجازی برگزار میشود. علاقهمندان میتوانند این نشست را از اینستاگرام مرکز فرهنگی شهرکتاب به نشانی ketabofarhang، کانال تلگرام bookcitycc و صفحهی این مرکز در سایت آپارات پیگیری کنند.
نظر شما