راجی، نویسنده و مدیر اندیشکده سعداء در خصوص هدف از نگارش این کتاب، گفت: مردم در انتخابات سه سوال اساسی دارند؛ ۱. «چرا باید رأی دهیم، مگر نظام در این 40 سال برای ما کاری انجام داده که حال رأی دهیم؟»، ۲. «اگر نظام کار کرده، پس ریشه این همه مشکلات برای چیست؟» و ۳. «آیا راه حلی وجود دارد که مشکلات اقتصادی کشور را حل کند؟». در کتاب «انتخابات 1400؛ تَکرار یا تغییر»، ما سعی کردهایم به این سوالات پاسخ دهیم.
این پژوهشگر در ادامه بیان کرد: این کتاب که در سه هزار نسخه چاپ شده، در سه فصل «لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات»، «پاسخ به چند شبهه ذهنی جهت عدم شرکت در انتخابات، ریشه مشکلات کنونی کشور چیست؟» و «علاج مشکلات اقتصادی کشور» تدوین شده است.
نویسنده کتاب «انتخابات 1400؛ تَکرار یا تغییر» اظهار کرد: در فصل اول این کتاب، به سوالات ریشهای همچون «چرا باید رای بدهیم»، «چرا شورای نگهبان در کشور وجود دارد؟ چرا اجازه داده نمیشود مردم مانند سایر کشورها هر که را میخواهند انتخاب کنند؟»، «شرکت در انتخابات در کشوری که آزادی نیست چه معنا دارد؟»، «مگر نظام در این چهل ساله برای ما چه کرده است که دوباره رأی دهیم؟!»، «آیا راه حلی برای پایان دادن به مشکلات اقتصادی وجود دارد؟» پاسخ داده شده است.
وی ادامه داد: فصل سوم کتاب «انتخابات 1400؛ تَکرار یا تغییر» از دو بخش نگاه به بیرون و نگاه به درون تشکیل شده که در بخش اول عناوینی همچون «عاقبت لغو تحریمها بدون تقویت تولید داخل»، «انتظارات خارجیها از کشورهای در حال توسعه برای سرمایهگذاری و انتقال تکنولوژی»، «هزینههای غیر قابل اجتناب حذف مقررات ورود و خروج سرمایه از کشور»، «خصوصیسازی سریع و بیضابطه؛ بلای جان کشورها» و «کاهش دخالت دولت در بازار؛ توصیه ویرانکننده امریکاییها به شیلی» مورد بحث قرار گرفته است.
نویسنده کتاب «صعود چهل ساله» بیان کرد: «تجربه بریتانیا»، «تجربه آمریکا»، «کره جنوبی»، «ظرفیتهای کشور برای حل مشکلات» و «نمونهای از دستآوردهای موفق کشور در حوزه تولید»، مطالبی است که در بخش دوم فصل سوم کتاب به آن ها پرداخته شده است.
کتاب «انتخابات 1400؛ تَکرار یا تغییر» با تخفیف 20 درصدی به همراه امضاء نویسنده پپشفروش می شود که علاقهمندان میتوانند برای خرید به بخش فروش پایگاه اینترنتی سعداء به نشانی soada.ir/shop/product/entekhabat مراجعه کنند.
نظر شما