در گفتوگو با مدیر روابطعمومی کتابخانه و موزه ملی ملک مطرح شد؛
فروشگاه مجازی محصولات فرهنگی کتابخانه و موزه ملی ملک اقتصاد فرهنگی کتابخانه را تقویت میکند
یساولی با اشاره به اینکه افتتاح این فروشگاه چرخه اقتصاد فرهنگی کتابخانه را فعال میکند، گفت: با رساندن محصولات نفیس فروشگاه مجازی به دست مخاطب بهویژه دوستداران فرهنگ تمدن اسلامی-ایرانی بخش اقتصاد فرهنگ را ارتقاء میدهیم.
وی افزود: در سالهای گذشته با همکاری ناشران خصوصی، دولتی و برخی از سازمانها، ازجمله فرهنگستان هنر و انتشارات آستان قدس رضوی مجموعهای از آثار نفیس را بهصورت مشارکتی چاپ کردیم که این منابع موجود در کتابخانه در شرایط غیرکرونا بهصورت حضوری به مخاطب عرضه میشد؛ اما در شرایط کرونا زمینهای فراهم شد تا بتوانیم فروشگاه مجازی محصولات فرهنگی کتابخانه و موزه را ایجاد کنیم.
یساولی با اشاره به زمینه ایجاد فروشگاه مجازی و دیجیتال محصولات فرهنگی کتابخانه و موزه ملی ملک عنوان کرد: نخست، دریافت پروانه نشر کتابخانه ملک برای انجام کار نشر و از طرف دیگر محدودیتهای حضور فیزیکی برای گسترش کرونا موجب شد تا ایده ایجاد فروشگاه مجازی شکل بگیرد.
مدیر روابطعمومی کتابخانه و موزه ملی ملک ادامه داد: با فعال شدن و دریافت مجوز انتشارات کتابخانه و موزه ملک، دو کتاب با عنوان «روزگار ملک؛ 80 خاطره تاریخ شفاهی و روایت حاجآقا حسن ملک» و «مکاتبات ناصرالدین شاه قاجار با کامران میرزا نائب السلطنه» از سال 1295 تا 1309 چاپ و منتشر شده است.
بهگفته وی، فروشگاه دیجیتال محصولات فرهنگی کتابخانه و موزه ملک مجموعهای از کتابها، بروشورها، کتابچهها و کاتالوگها، هدیههای تبلیغاتی، فیلمها، نرمافزارها و بهویژه آثار حوزه منشورات و انتشارات را در بر میگیرد.
یساولی اشاره کرد: 70کتاب، کتابچه و کاتالوگ در بخش فروشگاه مجازی و دیجیتال محصولات فرهنگی کتابخانه و موزه ملک بازگذاری شده که درحال افزایش و بهروزرسانی است؛ البته در مناسبتهای مختلف و بهشکل دورهای تخفیفهایی برای دانشجویان و مردم برای خرید در نظر گرفته میشود.
وی با بیان اینکه افتتاح این فروشگاه چرخه اقتصاد فرهنگی کتابخانه را فعال میکند، گفت: این امکان موجب میشود، با تمام شدن موجودی انتشارات و محصولات آنها را بازنشر و بازتولید کنیم.
مدیر روابطعمومی کتابخانه و موزه ملی ملک با اشاره به اینکه کتابخانه و موزه ملک بر گنجی از آثار نسخ خطی، کتابهای چاپ سنگی و آثار موزهای قرار دارد، بیان کرد: با این گنجینه، انگیزهای برای بازنشر اصل کارها، نشر پژوهشهای انجام گرفته بر پایه آثار ایجاد میشود تا به ترویج فرهنگ در کشور کمک کنیم و با رساندن محصولات نفیس به دست مخاطب بهویژه دوستداران فرهنگ تمدن اسلامی-ایرانی بخش اقتصاد فرهنگ را ارتقاء دهیم.
نظر شما