وی افزود: جشنواره داستاننویسی به زبان ترکی با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی از رهگذر داستاننویسی، گسترش فعالیتهای فرهنگی و هنری و مذهبی مرتبط با سیره اهل بیت (ع) و گرامیداشت پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی و هنری در زمینه سیره، شخصیت و معارف امام رضا (ع) برگزار میشود.
دبیر جشنواره ملی داستاننویسی رضوی به زبان ترکی با اشاره به اینکه کودکان و نوجوانان و امام رضا (ع)، امام رضا (ع) و خانواده، جلوههای فرهنگ رضوی در دوران دفاع مقدس و بهرهگیری از معنویات امام رضا (ع) در مواجهه با مسائل خصوصا بیماری کرونا از محورهای این جشنواره است، اضافه کرد: سه بخش جشنواره نیز شامل داستان بلند و رمان، داستان کوتاه و داستانک است.
احمدخانی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار به جشنواره تا هفتم بهمنماه بود، اضافه کرد: طبق آمار گرفته شده 144 اثر از 68 به دبیرخانه ارسال شده که کدگذاری همه آنها انجام شده است.
دبیر جشنواره ملی داستاننویسی رضوی تعداد آثار ارسالی در گروه سنی زیر 18 سال را 5 مورد اعلام کرد و گفت: همچنین در رده سنی 18 تا 35 سال نیز 48 اثر و در رده سنی بالای 35 سال نیز 91 اثر ارسال شده است.
وی تصریح کرد: طبق آمار در بخش داستان بلند و رمان 4 اثر، داستان کوتاه 33 اثر، داستان بسیار کوتاه 69 اثر، بخش ویژه 28 اثر و در بخش ترجمه نیز 10 اثر ارسال شده است.
احمدخانی با اشاره به اینکه شرکتکنندگان از استانهای زنجان، اردبیل، البرز، آذربایجان شرقی و غربی، قم، تهران، مرکزی و همدان هستند، گفت: بیشترین آثار از زنجان، اردبیل و البرز ارسال شده است.
دبیر جشنواره ملی داستاننویسی رضوی به زبان ترکی با اشاره به چاپ آثار دوره اول و دوم به صورت کتاب افزود: آثار این دوره نیز پس از گردآوری و اعلام نتایج در قالب کتابی چاپ خواهد شد.
نظر شما