شهروز گهوارهای گفت: آمارهایی که از فروش کتابها در نمایشگاه مجازی میبینیم، شاهد بر این مدعاست که این رویداد فرهنگی توانسته به شهرستانها و به دل مناطق محروم و کم برخوردار که از دسترسی به کتاب محروم هستند، نفوذ کند.
او ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه در شرایط کنونی، ستودنی است و باید به عوامل برگزارکننده این رویداد دستمریزاد گفت. هماهنگی بین نهادهای مختلف از جمله همکاری شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران با خانه کتاب و ادبیات ایران در برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب نیز اتفاق مبارکی است.
این فعال حوزه نشر، گفت: خطاها و نواقصی هم در نخستین گام از این رویداد وجود دارد، ولی نکته مهم در این زمینه، درس گرفتن از اشتباهات، استفاده از تجربیات و تقویت زیرساختهاست.
وی افزود: شاید نمایشگاه مجازی کتاب هیچ گاه نتواند از نظر ایجاد شور و حال بینظیر و پراکندن عطر کتاب در جامعه، جای نمایشگاه فیزیکی کتاب تهران را بگیرد؛ اما به این دلیل که میتواند دسترسی به کتاب را برای همه ایرانیها فراهم کند، ارزشمند است.
او با اشاره به استقبال از نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، بیان کرد: آمارهایی که از فروش کتابها در این رویداد میبینیم، شاهد بر این مدعاست که نمایشگاه توانسته به دل مناطق کم برخوردار که از دسترسی به کتاب محروم هستند، نفوذ کند و این موضوع نویدبخش و امیدوارکننده است. این نمایشگاه برای ناشران هم اتفاقات خوبی را رقم زد.
شهروز گهوارهای در پایان گفت: بسیاری از کتابهایی که در طول سال کمتر دیده میشوند و فروش بالایی را ندارند، در ویترین این نمایشگاه دیده شده و فروش داشتند که این موضوع نیز یک نقطه قوت برای نمایشگاه مجازی کتاب است. همچنین باید گفت که کتابهای زیرزمینی و قاچاق نیز راهی به این نمایشگاه نداشتند.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از اول بهمن آغاز و تا ساعت 24 دهم بهمن ماه در سامانه tehranbookfair.ir ادامه خواهد داشت.
نظر شما